måndag 24 augusti 2009

Pengar! :D:D

.. sa jag att jag gillar att få pengar? ^^ Sa jag att jag fick pengar nyss? ^^
För det fick jag :D

Nu i helgen, strax efter jag varit behjälplig och lekt med Edvin och Alve en stund så att pappa och Monica kunde få vara lite ifred och fika och prata normalt, så sa pappa att jag är duktig och hjälper till och allt och att jag väl inte fått några pengar för bilderna jag gjorde åt honom (till nåt instruktions/funktionshäfte som ska befinna sig på Ericsson), och nej det hade jag ju inte. Så jag fick pengar. Inte hur lite som helst heller.. jag fick 500 kr! :D För typ 4 bilder. "men vaddå, jag tar ju 600 i timlön" var pappas svar när jag blev helt förstummad. Tack pappa!

Och nu nyss gav mamma mig 100 kr för att jag är så duktig på att plocka ur diskmaskinen (jag gissar på att det var en förklädnad för att det tar emot att bara ge min bror pengar.. han bad alltså som vanligt om någonting, och då fick jag lika mycket samtidigt.. och då behövs ju en anledning :P )

Så nu känner jag mig inte lika djupt ekonomiskt krisad som innan. Men om 2 dagar är det dags att köpa nytt fritidskort. Då flyger pengar igen. Alla frågar "har du pengar att lägga ut så länge, så får du av mig sedan?".. är alla vana att jag har pengar på nåt sätt? :o

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP