onsdag 26 augusti 2009

Idrott

Lektionen idag blev faktiskt inte så illa som jag tänkt mig. Okej, jag och Josefin kom för sent fast att vi gick en hel kvart innan lektionen började ifrån skåpen. Det är 10 minuter tidigare än vad vi Brukar gå. Och vi kom ändå 2 minuter sent, precis som vanligt. Det är någon konstig naturkraft som bara vrider fram klockan eller något, för vi kan ju inte komma i tid hur vi än gör!
Men vi hade spökboll hela lektionen idag, och det är jag åtminstone van vid från våran förra skola. Så det var rätt kul faktiskt, jag blev kvar sist en gång! (händer alltid mig på just den leken haha xD)

Vad som hände idag var att jag kände mig glad och motiverad istället för dålig och osäker. Konstigt det där. Det höll i sig till och med efter lektionens slut. Vette sjutton vad det är, men jag tänker vara glad så länge det fortsätter!

Vad som är lite skrämmande är att den betygsgrundande orienteringen är om bara 2 veckor, och jag har sämst kondition och kan inte använda en kompass (än mindre läsa en karta) !

Fast jag siktar nog inte på ett mvg, det är rätt kört för mig i idrott (även om jag skriver solklara mvgn på teorin).. däremot tänker jag sikta stenhårt på ett vg nu så får det bära eller brista!
Då behöver man tydligen hålla i en lektion själv, och visa ledarskapsförmåga. Jag ska ha dans. Bugg. Det jag är bra på. Där behöver man dessutom instruera en del och gå runt och visa för enskilda elever, så jag tror det kan vara en rätt bra grej att välja!

Ah. Och nu är jag så peppad så snart surfar jag ut och kollar efter olika träningspass man kan gå runtom här i kungsbacka, typ danspass, aerobicpass och kickboxning! Det är skitkul alltihop!

.. och vad min plötsliga motivation till att träna kommer ifrån? Jo, för det första har jag en tajt t-shirt nu på idrotten, vilket innebär att jag tänker "ånej alla kollar på min mage!", och dessutom har jag kommit på att ju mer man tränar, desto mer (och fastare) muskelmassa får man, och då kan man äta så mycket mer! Eftersom jag fullkomligen älskar mat är det lätt bästa motivationen för mig!


.. mat ja.. men sedan jag kom hem har jag än så länge bara hunnit få i mig en kiwi. Men det gör inget, för kiwi är jättegott och jättenyttigt!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP