söndag 15 mars 2009

tralllalaa :)

Jag sjöng bra idag. Igår är det väl nu dådå, men på kungsmässan i alla fall. Jag blev inte så jättenervös, och vi fick liksom minst 3 spontana beröm från helt okända människor som kollat. Det kallar jag lyckat!

Den här helgen är ganska trevlig faktiskt; Robert är här, jag fick styla hans frisyr, och han har nästan gått med på att det är snyggt med svart hår och ögonbrynspiercing, rätt låt vann melodifestivalen (la voix FTW! ägd måns zelmerlöv blev haha! hans min där när han fick så låga poäng från folket, hela han utstrålade "jaha, där gick allt åt skogen ja! tjoho vad roligt att förlora!"), och jag har köpt 2 par skor för bara 450 kr och dessutom ett läppstift för 15 kr! Värsta fyndet, och säg inget innan ni vet, jag är skitsnygg i läppstift!


Det var dels dessa, som jag lyckades få genom ett litet mirakel.. När jag kom till skopunkten i kungsbacka så fanns det bara ett enda par kvar, i storlek 36 tyvärr. Men jag frågade i kassan och de bara råkade ha ett enda par 38or kvar i kållered, så nu är de undanlagda där åt mig! När jag kollade nu på deras hemsida så var de tagna ur sortimentet så jag måste ha haft en jäkla tur. De vita skorna som jag lagt upp en bild på tidigare provade jag också, men de kändes lite väl tantiga, så istället hittade jag ett par liknande de på bilden, fast de är vita, med svarta "kanter" och svart rosett. De fanns i storlek 38 och passade mig fint, så nu hoppas jag att 38orna från kållered passar mig också!
Jag fick dem fortfarande till de billigare priset, för jag köpte med mig båda två fast de ena var i helfel storlek ju, men då fick jag dem billigare, och så bara byter mamma de försmå åt mig när hon åker från jobbet på måndag. Glad Hanna. Hanna är en skogalning :)

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP