söndag 15 mars 2009

*lycka*

Jag satt vid teven i helgen och väntade på att något program skulle fortsätta (Antagligen let's dance) och såg då reklamen för robinsson 2009, och blev förälskad i låten de använde på en gång!
Nu har jag hittat vad den heter, och det är Dead by April - Losing you .. lyssna och njut!

För övrigt måste jag bara berätta hur otroligt nyttig jag varit i helgen, så här kommer en liten matdagbok med det viktigaste:
Fredag:
2-3 portioner med Afrikana (kött i god currysås med massa goda tillbehör som mango chutney och jordnötter och mandariner) som jag blev helt ploppmätt av.
MASSOR med godis framför let's dance (var spyfärdig sedan)
Lördag:
ytterligare 2 portioner afrikana
massor av godis
Ca ½ påse chips
3 stora glas cola
Söndag:
ytterligare ½ påse chips
½ chokladkaka

.. gott var det allt, men när jag följer upp med effekterna av detta massiva matmissbruk/beroende så tror jag att "skrattar bäst som skrattar sist" kommer stämma mycket väl överrens med vad alla som läser kommer tänka..
jag förväntar mig att gå upp ca 2 kg och att min mage kommer vara svullen i ca 3 dagar (den är känslig för ändring i matvanorna, omkretsen ökar ofta med typ 3-4cm i skillnad bara före och efter en vanlig måltid). Men det kan bli värre.. vi får väl helt enkelt bara vänta och se :)

och slutligen en bild på mina nyinförskaffade fina läderarmband, på min otroligt snygga (och fånigt klena) poser-handled:


Jag följer upp med bilder från våran spelning någon senare dag förresten, mamma har dem i sin kamera!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP