onsdag 4 mars 2009

Alla är bra på något

.. men det gäller tydligen inte min dator. Ska det ta en hel jävla kvart bara att starta upp den och föra över 4 bilder från kameran?
Jävla skitdator. *ryck*

Själv är jag faktiskt bra på något: Att slösa bort min tid!
Kom hem vid 3 idag, och visste redan då om att jag är hemma sent imorgon. Så vad gör jag? Pluggar kemi kanske, när jag är så orolig och allt och inte fattar 50% av det vi ska kunna?
Neejdå, jag går upp och tar ett äpple och sätter mig vid teven, och där fastnar jag i 3 timmar, tills det är middag. Sedan tycker jag det är käckt med en liten middagslur.. som bara råkar bli till klockan halv 10. Sedan är det dags för kemi. TJOHO VAD INTELLIGENT JAG ÄR!

Nu har jag räknat kemi och duschat. Jag kan inte säga att jag är annat än orolig fortfarande. Men nu vet jag i alla fall ungefär vad jag har svårt för. Och upptäckte att jag kunde liite mer än vad jag trodde av det vi ska ha prov på. Samt att jag gör många slarvfel när det är sent på kvällen.

Nej nu bjuder jag på denhär oredigerade bilden på mig från imorse, bara för att jag äntligen lyckades få över bildjävlarna:

OBS: bilden speglar inte min sinnesstämning för tillfället..

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP