lördag 21 mars 2009

God morgon?

Jag vaknade runt klockan 1-2 idag. Trevligt med att sova. Bråkas lite med Robert dock, så han ringde och väckte mig vid 10 någon gång. Tjafset började alltså igår. Men det orkar jag inte tänka på nu.
Jag tror att 1 vecka är någon sorts magisk gräns för hur länge man kan vara ifrån folk utan att börja glida isär. Träffar man en person varje dag är man alltid på samma nivå och mycket mer "med" i vad som händer i den andra personens liv och hur den tänker och vad den säger i olika situationer. Sådant håller i sig i ungefär en vecka efter att Robert åkt härifrån. Då kan jag förstå honom rätt bra. Men sedan börjar vi halka isär, han fattar saker på ett sätt, jag på ett annat, han stör sig på mig och jag stör mig på honom och allt blir.. jobbigt. I onödan egentligen. 1 vecka är gränsen alltså. Verkar det som. Vi brukar träffas var annan vecka. Och detta får alltid inledas med en fas där vi lär känna varandra bättre igen fast under ½ timma istället fört typ över flera dygn som det tar att lära känna någon man aldrig träffat innan.. xD

Så det så. Alla andra är utflugna ur huset utom jag, så nu tror jag att jag ska ta och sätta i mina linser och gå ut i förrådet och sniffa lödångor. Arbeta menar jag. Löda kretskort.
Kul liv? >_<

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP