måndag 2 mars 2009

Jag och bussarna

Jepp. Vi är the new gang. Jag + dem = sant.

Fan. När jag gick upp för den helvetiska trappan man måste ta från mamma för att komma till busshållplatsen hör jag en onormalt brötig bil, vänder mig dit och ser bussjäveln fara förbi brevid mig. Då blev det eld i byxera på mig för bussen är snabbare än jag i uppförsbacke, så som morgongymnastik sprang jag upp för en hal och dryg trappa iförd klackskor! God morgon :)

Blev inte mycket bättre efter skolan då jag såg kungsbackabussen susa in precis när jag gick ut genom skoldörrarna. Spring och halka igen. Jag har knappt gjort något annat än att jaga bussar idag.

Men det värsta var ändå på eftermiddagen när jag väl satt på bussen hem. Strax efter min hållplats inser jag att "ojdå.. jag glömde visst gå av bussen". Så jag fick gå av på hållplatsen efter och ta en Härlig *host* promenad hem i det underbara snöslasket! (fortfarande iförd icke-vattentäta klackskor såklart). Och när jag bara är 20 meter ifrån hemma så stöter jag på en liten uppförsbacke på en gräsmatta. Käck som jag är så tänker jag inte på att det är snöslask där utan tar sats och springer uppför som vanligt. Halkar pladask på mage ner i snön. .. Nej Gud vad jag Älskar denna dagen! :D

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP