onsdag 25 mars 2009

Bilderna!

Bilderna blev tuffa, enligt mig. Gillar hur man ser varje enskild droppe, och speciellt det lilla ringmönstret precis där varje droppe splashas mot handfatet (klicka på dem så får ni dem big time antar jag ^^ ).
Svartvitt och snyggt. Om jag bara hade tagit dem med en systemkamera och fantastisk skärpa istället så hade det definitivt vart en bild som fått pryda en vägg i mitt framtida hem tror jag bestämt! Tuffingar.




Lägger till en bild till, bara för att demonstrera att jag kan ta Flera bilder på några droppar som trillar ner i ett handfat! Kreativt, inte sant? ;D
.. personligen föredrar jag den långsmala bilden jag, men det är bara för jag har en thing för långsmala bilder just nu. (översta bilden på bloggen här, min profilbild där till höger, våffelbilden, bilden på gurkmackan, alla bilder verkar vara avlånga.. men det är snyggt ju!)

För övrigt har jag lagt till en liten såndär följa-hanna sak nere i högra sidan nånstans (gud vad mycket roligare det hade varit om jag hetat John..), så nu kan ju alla intresserade, och ointresserade klicka där, om inte annat så för att jävlas :o

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP