fredag 6 mars 2009

Duktigt hanna

Jag upptäckte idag att jag är en duktig sparare. Jag blev helt förvånad när jag hade 2300 kr på kontot, och ytterligare ca 2oo kr i plånboken. Jag flög genast ut till pappa och bad honom sätta undan hela 300 kr på mitt sparkonto! Okej, den biten kanske inte var så duktig, men jag tänker lägga undan 200 kr i månaden i alla fall.. det är lite duktigare..

Jag är i vilket fall glad, för jag har ca. 2000 kr kvar och det är ganska mycket ändå. Eller lagom mycket. Lagom för att kunna köpa lite saker men inte för många^^

Jag fick en vision idag. Om ett klädesplagg jag vill sy. Som verkar väldigt enkelt, och vi gillar ju alla enkelhet så varför inte. Jag satte mig vid gimp och försökte omvandla min vision till bild. Tyvärr var min vision mycket vackrare, men ni kan ju i alla fall förstå vad jag menar när ni ser bilden:


nejtack, inte ett ord om att mina figurer saknar händer och fötter, de gillar det! De gillar också att ha överdimensionerade smalben, stå med benen onormalt mycket isär och se allmänt mongo ut..
och absolut inte ett ljud om skillnaden mellan mina bakgrundsmålarskillz och mina övriga skillz på att måla..! :o

jag tyckte i alla fall det kunde vara sött.. även om det nästan bara är en rak vit hösäck.. speciellt med detaljen på ryggen ^^

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP