onsdag 11 mars 2009

Staaaaaaaan

Har jag varit i alltså. Jag har liksom inget val på onsdagar, för både jag och Josefin måste vänta tills vi har soulbandet ju. Och vi slutar vid 2 och det är vid halv 6. Grattis på oss :)
Jag köpte denhära tröjan från gina tricot som jag snackat om:

..fast jag var lite tveksam först för den var lite säckig även i xs, men om man knöt åt hårt så blev det riktigt snyggt!

På tal om snyggt.. d'oh. Gamla musiklärarmartin från grundskolan jag gick på (det är lite gay-varning på honom, fast han är gift och har barn så det är bara allmänt.. xD) hälsade på mig imorse, vilket han alltid gör så fort han ser mig .. (typiskt musiklärare att minnas en bara för att man råkar kunna spela piano -.- ), och idag fick jag till och med ett "Gomorron Hanna! Snygga färger!" kommentaren var då om mina kläder. Tänkte fotat hela utstyrseln, men det blev inte av, och nu har jag pyjamas på mig, så jag tar och förklarar: Svarta strumpbyxor, högklackade stövlar, svart-vitrutig kort tuff kjol, en ganska "figursydd" men ändå varm jacka, knallröd skolväska, röda vantar, och min röda stickade mössa. Jag tyckte själv det såg ganska bra ut.. men sen.. äsch. Det var snyggt ändå, men läskiga lärare är.. läskiga.

Nu har jag fått lite dille på "läderarmband" och för att ingen ska fatta fel så ska jag nog lägga in en bild:

.. tänk som sådant fast svart, sjut snyggt! och andra kombinationer där det bara är flera smala band, eller andra sorters flätningar, och så många på samma handled. Snyggt ju ffs! Sådant måste införskaffas! (nej jag vet inte varför det flugit i mig just nu.. )

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP