söndag 8 mars 2009

Gott :D

Där sprack min nyttiga diet som vanligt. Jag har klämt i mig ca 1/5 kladdkaka med vaniljvisp (vi hade varken grädde eller glass.. ) alldeles själv..
Men jag sydde faktiskt äntligen iPod-fodralet utav en strumpa åt min bror. Det blev ganska trevligt faktiskt. Amatörmässigt, men det passar bara stilen eftersom det är en jäkla omsydd strumpa. Det står "tuesday" i grönt på båda sidor av den..
Jag är nöjd i vart fall, woho, nästan känd designer vid detta laget!

Pappa och Monica är förresten i väg på Larz Kristerz -konsert och dansar, och jag är mäkta avundsjuk. Hejja larz kristerz, fortfarande glad för att de vann över Scotts, och att scotts åkte ut i första delen av andra chansen!
Men så när de åkte, så kom min äldre bror på besök istället och var med och kollade på melodifestivalen, det var trevligt ^_^
Sen kollade vi på Min stora kärlek också, som är en riktigt bra film!

I övrigt är jag skitsur för att Star Pilots inte gick vidare. Jäklans Ugglaspajas, hennes låt är inte ens bra.. -.- hon är inte ens bra. Jobbiga. Fast hennes beteende påminner lite om mig och Josefin i skolan, speciellt då när hon dansade på slutet. Jag gissar på att jag skulle vara lika tramsig om jag hamnade där någon dag. Fast till och med jag skulle sjunga bättre.

Robert är ute och lallar runt i skogen, men jag har i alla fall lyckats övertala honom om att komma hit nästa helg! ^^

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP