onsdag 10 februari 2010

Onsdag - bonussovmogon

Våran svenskalärare har ställt in våran lektion. Igen. Nu har hon ställt in så många så säkert halva klassen Önskar att vi hade en vikarie istället för att få vara lediga hela tiden. Jag instämmer med dem - nationella i svenska är inte allt för långt in i framtiden, men vi får ju aldrig någon chans att lära oss något!

Idag är det för övrigt en kort skoldag då, bara biologi och idrott, och eftersom jag blev jätteförkyld under natten så kan jag inte vara med på idrotten..
Efter skolans slut är det övningslaboration igen, i ca. 2 timmar. Sedan ska jag vara med Josefin en stund på stan eller något, för vid kvart över fem har vi vanlig "band"övning. Vi ska ju spela imorgon igen. Både på ett Nämndmöte och dessutom på "pianocafét" som kulturskolan ordnar. Man får sitta i kö och vänta på sin tur, och sedan får man gå fram och spela. Vi ska spela Two beds and a coffee machine igen =)

Men. En sak som är lite mer speciell med denna onsdagen än med andra onsdagar är att Robert kommer hit idag ^^ Är lite smått nervös för det, vi har inte setts på över 5 veckor nu! Så vi får väl se hur det blir.. =)


Tihi, denna bilden är riktigt söt ^^
Tyvärr får han aldrig behålla håret sådär långt för frisören :(

Men vi ska i alla fall färga det svart nu när han kommer hit :3

1 kommentarer:

Disdrac,  11 februari 2010 kl. 21:33  

svart? kan ni inte färga ditt hår blått samtidigt? plz

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP