torsdag 25 februari 2010

Glöm förra inlägget

Min bror är en idiot. En sann idiot. Han har skrivit sitt jävla mobilabonnemang på mig för att han själv är under 18 men jag är över och då kan han få ett billigare sådant.

Men sen kommer han in och slår mig när jag säger att han har räkningar.

Eller snarare för att han hävdar att han inte själv kan fatta att det kommer en räkning varje månad - oavsett om jag säger det i början av månaden eller i slutet.

Jävla idiot. Mobilen går väl fan inte upp i rök bara för att jag inte talar om att jag har fått en räkning? Kan man inte fatta själv att det kostar pengar att ha en mobil? och JA räkningar brukar liksom komma med jämna mellanrum - TYP EN GÅNG VARJE MÅNAD. Då kan man planera in det i sin lilla budget (ja den jäveln planerar precis allt och tror att alla ska låta livet kretsa kring honom : "nej jag har pluggtid mellan 7 och 9 så du får fanimej laga middagen NU, annars äter inte jag!" )och då kanske man också kan upptäcka att syster inte sagt till om den "tillräckligt tidigt" och så kan man fråga själv!
Vafan, oavsett om jag säger något om det eller inte så kommer räkningen varje månad, det är inte mitt fel att han slösar sina pengar på annat.

Det är sorligt att man inte kan fatta sånt själv när man är 16 år gammal.

Hur som är det fan inte mitt fel. Jag sätter upp ett jävla långtidslåst abonnemang på mig, för att vara snäll, för att han ska få billigare räkningar, och så kommer den förbannade idioten in och SLÅR PÅ MIG?!
(och då menar jag inte peta lite på ena armen, då menar jag slå hejdlöst med knytnävarna över mig där jag sitter i min stol..)

(och ja, jag är av uppfattningen att man ska stå för vad man gör. Kan han inte stå för att han slår mig borde han inte göra det heller - därför känner jag inget som helst samvete över om någon som han inte vill ska veta det får veta det)

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP