söndag 28 februari 2010

Ingen video men..

Nej, jag känner att jag inte riktigt är någon vidare videomänniska.. vi gjorde flertalet påtalningar om det, men det blev helt enkelt inte så :o Inte så konstigt, jag är ju livrädd för att prata i telefon, och ännu mer rädd för att prata med folk genom datorn (över skype o.dyl).. Anledningen? Jag tycker det känns så fånigt att prata rätt ut i luften..

Men jag fick en annan idé! Vi gjorde en engelskafilm för ett långt tag sedan, som faktiskt blev riktigt rolig.. :P Tyvärr ungefär en halv minut för lång för youtube, men jag frågade Johanna och hon sa att hon kunde vara snäll och korta ner den ^^ Så håller hon bara vad hon lovar så kan ni snart få se den istället ;)
Den kommer vara mycket roligare, jag lovar =)


Men en liten trevlig bild på oss när vi var på väg ut kan jag ju i alla fall bjuda på ^^

I övrigt har jag liksom fortfarande inte så mycket till övers för fenomenet "gå ut". Det var dyrt, både att gå in (även om vi hade halva priset ! ) och det kostade dessutom att få hänga av sig sin jacka (hallå, varför bara inte lägga på det på inträdet med en gång?! - vem fan tar med sig jackan in i lokalen? -.-) , och för att inte tala om man väl ville göra det man egentligen går dit för att göra: dricka. Bajsdyrt. Jag och Johanna delade på en enda liten dricka, och ändå känner jag mig halvt ruinerad..

Nåja, allt var inte bara bajs. En gång blev jag faktiskt uppbjuden till lite dans av en rätt söt kille^^.. det förgyllde en liten stund av kvällen ;)
(förmodligen hade det varit ännu roligare om jag inte varit så orolig över min oförmåga att dansa sådan dans som man borde kunna dansa nuförtiden.. varför har dom inga uteställen för ungdomar där normen är att dansa bugg?? xD)


..jamen, lite måste man faktiskt få visa upp sig när man ändå gjort sig i ordning i alldeles för lång tid bara för att gå ut och slösa pengar x)

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP