söndag 6 december 2009

Stressad.

Det är inte ofta det händer, men när det väl händer så är det det värsta som finns i hela vida världen. Jag är så stressad så jag skulle lika gärna kunna falla död vilken sekund som helst. Vid närmare eftertanke vore det att föredra.

Jag har nationellt prov i Matte D på tisdag. Jag känner inte att jag har grepp om skiten ännu, trots att jag suttit flera timmar uppe hos Robert med den, och dessutom 2 timmar på tågresan hem. Plus en massa innan jag ens åkte till honom. Jag mår dåligt över detta. Jag kan inte ha ett nationellt prov utan att känna att det kommer gå lätt som en plätt. Så har det alltid känts förut! Som att jag redan kan allt, som om det bara är ett sätt att visa upp kunskaper man redan har, inte något man behöver plugga till!

Men vaddå, jag har ju hela dagen imorgon på mig, tänker ni nu. Nej, det har jag inte! Jag kommer att vara i skolan i 12 timmar imorgon, och sedan får ni lägga på restid åt olika håll och kanter också. Det är ju luciarepetition (fan vad jag hatar dem just nu) fram till åtta på kvällen.
Jag spyr på alltihopa.

Jag är så stressad så snart får jag ett sammanbrott. Jag orkar inte ens tänka på en ynka liten sak till, så nu har jag sagt till pappa att jag kommer dit en dag senare. Jag kan inte planera vad jag ska ha med mig för att bo en vecka hos honom just nu. Det går inte. Kortslutning. Jag har potatismos i huvudet. (ysch, jag tycker inte om potatismos..)


Från en sak till en annnan. Här kommer några få bilder från helgen som gått:

Årets första lussebulle intogs på pressbyrån i fredags tillsammans med Josefin! Vi åt hela 2 styckna var, och det var hur gott som helst! =)
Fast snart har jag nog fått en lussebulleöverdos, för de hade bakat sådana hemma hos Robert med. Har nog vräkt i mig minst 15 lussebullar på 3 dagar.. xD


Och dessa fina örhängena fick jag av älsklingen som för tidig julklapp (L)
Han åker ju till danmark typ 1 vecka efter jul, så vi kom på att det är ju inte kul om man inte hinner se varandra använda julklapparna lite också.. så han fick sina julklappar från mig samtidigt :3 Har ingen bild på dem dock, så ni får se när jag lyckas fota helt enkelt!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP