onsdag 2 december 2009

Idag är det onsdag :)

För er små jättenördar där ute som sitter och funderar över varför jag inte nämner samhällsprovet så ska jag lugna era sinnen nu :)
Jag skrev det idag, 2 timmar knappt tog det mig, och på den tiden hann jag kludda ner 8 fullsmockade sidor med min snirkliga handstil. Skrivkramp hade jag i alla fall. Och det är på inget sätt så att jag tror att ju mer jag skriver desto bättre betyg får jag, utan det var snarare ett fall av att inte veta vad läraren ville höra. Han sa att man kunde svara kortfattat på frågorna i del 1. Men sedan såg frågorna ut ungefär som "förklara detaljerat vad hög inflation innebär och vad det har för negativa effekter på samhället."
Jaha. Kortfattat och detaljerat, jag förstår precis. Hade jag vetat vad han ville höra hade det kanske fungerat, men nu vet jag inte det ännu, vilket gjorde att jag fick skita i det där med "kortfattat" och lägga väldigt stor vikt vid "detaljerat". Och det gällde alla frågor. Hur fan det gick återstår att se. Jag svarade i alla fall på allt.

Nej nu är det dags för en bildresumé utav de senaste dagarna!


Kladda ja, det är roligt :D mycket roligare än fysik i alla fall -.- Pappa kom hit genast och förklara induktion för mig! Det är Bäst att ha en pappa som kan alla saker man har svårast för :D
(min handstil är kladdig på bilden ja..)


Tihi. Ont i huvudet är inte skoj i och för sig. Fast jag åt faktiskt en macka till, man ska inte ta värktabletter på tom mage.. då blir det ännu mer ajaj :)


SötJosefin i tomtelyva ^^ Bilden är tagen på bussen på väg in till spelningen vi hade igår! 1a December och allt, klart man måste vara julig då ^^


haha, hon försökte mmsa till Oskar, men det ville sig inte riktigt. Vi upptäckte att det blev en fin slogan xD (tänk bort ordet "köat" så ser ni nog vad jag menar xD)

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP