onsdag 9 december 2009

Nej

Ursäktar mig om det är fruktansvärt mycket tjöt om skolan just nu. Men det är veckan innan jullovet och då är det alltid hysteriskt mycket att göra i skolan. Igår hade vi nationellt prov i matte D, imorgon ska vi lämna in en textanalys i svenskan, på måndag ska vi ha debatt i samhällskunskapen för en lärare med orimliga krav på vad man kan åstadkomma på en vecka (och med total avsaknad av förståelse för att det existerar andra ämnen än hans eget, som också ger läxor!), och på onsdag ska vi ha kursprov i Kemi B. Dessutom måste jag ju stanna kvar i skolan så jävla länge hela tiden på grund av luciaskiten. Borde jag känna att detta håller på att bli lite övermäktigt?


Om ändå allt vore i samma svårighetsgrad som på bilden (den är tagen på mina anteckningar inför kursprovet i Kemi A).. då hade allt gått lätt som en plätt. Nu har jag 13 svåra kapitel att läsa in mig på på bara 6 dagar. Parallellt med allt annat jag jag radade upp dessutom. Fan vad härligt det ska bli med jullov känner jag.

(ny stressfaktor aktiverad: fyfan, jag är inte klar med alla julklappar ännu! Har varken handlat alla som behövs, eller gjort klart dem som jag faktiskt tänker göra själv!)

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP