onsdag 1 april 2009

Woho!

Jag lyckades äta en halv tallrik vaniljyoghurt och en rostad macka med ost! Woho! Jag mår inte illa någonstans alls! Woho!
.. det enda som är är väl i så fall att min mage värker något djävulskt så fort jag "byter ställning" på kroppen. D.v.s. Så länge jag ligger ned på rygg, halvsitter, eller sitter upp någorlunda hukad så är allt helt lugnt, men reser jag mig upp för att gå eller sätter mig helt upprätt så värker det, både i precis under revbenen, men även på ryggen i höjd med magen.
Jag gissar på att det är mina så gott som helt tomma tarmar som vant sig vid att ligga hoptryckta på ett visst sätt som protesterar när de helt plötsligt måste börja halka omkring.. för de borde ju bli påverkade av tyngdkraften precis som allt annat.

Jag lyckades i alla fall äta mackan, och snart vankas det middag. Kokt potatis, kokt korv, och senapssås <3 Jag älskar mat. 2 dagar utan mat är typ det värsta som någonsin hänt mig ju. Bara trist vatten och lite nyponsoppa. Bättre än inget dock.

Glad att själva kräksjukan verkar vara så gott som borta i alla fall, så nu gäller det väl bara att äta upp mig lite och samla krafter så att jag kan komma iväg till skolan på fredag. Imorgon känns ganska uteslutet, fast att jag vill dit.

Just skolan har jag väldigt svårt att släppa. Skulle ju få göra min "specialuppgift" på biologilektionen imorgon och visa läraren hur duktig jag är.. Men jag får väl, om jag får tag på Josefin, skicka henne ett word-dokument med det jag skulle gjort och be henne snällt om att göra det åt mig, eller ge det till läraren..
*depp*. För det finns ingen chans att hon väntar på mig för att göra det som jag skulle gjort på nästa lektion.

Jag vill till skolan! jag missar så mycket och jag vill vara med på allt!
Tur att det är A-dag idag, så slipper jag missa hela denna dagens kunskaper med. Och imorgon missar jag bara biologin, och matte, och idrott.. tror jag bestämt.. och en kemilab. Måste läsa in hela kapitel 3 i kemin, och så har de lyckats börja på massa nya saker överallt. Herregud. Att missa en dag på natur är ungefär som om man skulle missat en hel vecka i grundskolan..

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP