onsdag 29 april 2009

Livet är härligt ibland :)

Men vad faan! Jag har just värmt rester från igår : korv stroganoff med ris, och så upptäcker jag att det inte finns någon lingonsylt! Kan livet bli värre?

Har för övrigt haft en riktigt trevlig dag som inleddes med en föreläsning i Livskunskap, utav självaste David Lega. Tuffare person får man leta efter. Han var otroligt bra, och otroligt rolig, och åtminstone jag gick därifrån på mycket bättre humör än jag var innan!
Underbart! Och hela dagen har varit präglad av det :)

Efter kemin på eftermiddagen satte jag mig för att plugga vidare med Josefin en stund, och det slutade med att vi låg bakofram längs bänkarna. Hm ja, för dem som inte fattar: vi har "staket" mot den öppna kanten ned mot våningen under på skolan, och 90 grader mot dessa står bänkar tillsammans med bord placerade. På dessa bänkarna låg vi på rygg med fötterna uppslängda på räcket till staketet i säkert en halvtimma och flummade. Lärarna som gick förbi tyckte också det var roligt för en gångs skull ^^

Så har vi haft bandövning också och upptäckte att vi kunde spela the rose utan att ens behöva öva. *Duktiga jag för en gångs skull, jag kunde ackorden :o * Det var kul, så nu är jag och Josefin jäkligt sugna på att få uppträda själva någon gång, bara piano och sång. Men bandet är också skitkul, och personen som var där som vik på bas var en ganska lustig och trevlig filur. Jag har träffat honom innan, på en annan spelning, och Josefin addade honom på msn för någon vecka sedan. Så lyckades han till slut blanda ihop mig och Josefin ändå. Vette fasen hur länge. Om han trott det hela tiden och trott att han chattat med mig, eller om han rörde till det när Lisa (band"lärare") presenterade oss med fel namn skämtsamt för att vi är så lika.
Virrigt.

Usch vad trevlig dag jag har haft! Härligt väder, roliga saker att göra, kan det bli bättre? :D

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP