onsdag 29 april 2009

Idiotisk.. idioti >_<

Fastnade vid teven och uppdrag granskning fast att jag tänkt hinna med så mycket idag. Nu är klockan halv 10 så det blir såklart inte av något utav det men jag får hålla tillgodo ändå.

I alla fall, på uppdrag granskning visade de ett reportage om torsk, och speciellt då torsken i östersjön. Den torsken som är rödlistad av fantastiska wwf som bryr sig om miljön och allt. För att den är utrotningshotad. Vilket resulterar i att inte en enda jävla miljömedveten svensk vill komma i närheten av någon torsk från östersjön alls, fast att fiskarna bara tar upp den kvot de är tillåtna att ta, och därmed inte gör något felaktigt. Det är inte "dålig torsk" vi får om vi väljer svensk torsk.

Men nej, svenskar, vi envisa jävlar, ska inte ha svensk torsk. Så istället importerar vi torsk från norra delarna av norge. Torsk som får åka över 100 mil för att komma till våra affärer. Och den svenska torsken då? - Den kör vi ner till frankrike, över 100 mil den resan med. Den svenska torsken hade annars haft betydligt kortare (<20 mil) resväg till de svenska affärerna närmast dem. Hur idiotiskt är det inte på en skala? Och detta skulle vara det bästa för miljön. Och det står wwf fast för. Idioter hela bunten. Idiotisk idioti och dumheter. Jag ska fanimej äta svensk fisk, precis som det är mest miljövänligt att äta svenskodlade grönsaker och diverse kaninmat, så är det säkerligen mer miljövänligt att äta svensk fisk oavsett om de står på någon jävla röd lista.

Idiotiska saker. Förresten är min enda anledning till att undvika långtransporterad mat att de slösar på oljeresurserna i onödan. Koldioxiden bidrar knappt till uppvärmningen av planeten. Det är en naturlig process. Vattenångan är en större bov. Gå och utrota den istället.

Nej nu, för mycket seriositet, stanna kvar för ett inlägg om ett helt annat ämne strax!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP