fredag 10 april 2009

Höööö

Omg min mamma är datorinkompetent. Nyss frågade hon mig "varför är internet så segt? Håller du på med något vid din dator!?!?!!?" Nej svarade jag. Så ville hon att jag skulle komma och hjälpa henne. Då har datorn bara halvt hunnit starta upp (ni vet, tiden mellan det att man loggat in tills dess att datorn är "redo att användas" på grund av alla automatstartsprogram), och medan jag står där så far 7 fönster av explorer fram plötsligt. I dem dyker startsidan upp på en gång. Men nejdå, det är internet som är segt. Inte datorn. Och så fort hon ser alla rutorna ska hon såklart på dem och stänga ner innan de hunnit starta upp. Och så blir hon förvånad över att de inte svarar. I detta nu hör jag hur hon kör räser med scrollern när hon tycker att saker kommer fram för långsamt. Som om det skulle gå fortare då. Ändå är det jag anklagas för att ha onödiga agressioner. Men det är ingen idé att tala om för henne hur det ligger till, jag försökte. Då blev hon sur och sa att nu får jag sluta, och så sluta upp med att ha massa internet-grejjer uppe på min dator, för det segar ned hennes internet. Så det så.

Vi var i vilket fall hos mormor idag och åt påskmat. Jag lade mig till med en snygg frisyr som omväxling, så jag lockade håret. När allt var lockat såg jag ut som nån såndär 1800-tals-dam med stora krullar på hela huvudet. Men det löste sig, och det blev riktigt fint. Kolla bara:

..har två svarta blommor i håret med som bara syns en liten skymt av här.. för att hålla upp luggen :)

Men det var rätt otacksamt. Bara 4 männskor där utom jag, varav en är min bror som aldrig säger något, en är min mamma som iofs kommenterade hemma, en är min lilla kusin som inte ens kan prata än men ändå gillade att dra i håret, och så min morbror som bara jävlas och aldrig säger nåt snällt. Och där har jag fixat håret i minst en timma.. blö.

1 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP