lördag 7 juni 2008

Varmt.

Ja, här sitter jag en lördageftermiddag klockan halv sju. Oj, är den så mycket? Jag har visst tappat min tidsuppfattning lite.

Fyfan vad varmt det är.

Inne i min säng ligger Robert och sussar sött. Han var så trött, så nu ska han få sova ifred. För det är ju absolut inte mitt fel att han är trött (A).

Sitter och lyssnar på olika Elvislåtar genom youtube. För tillfället Viva Las Vegas, och den är riktigt bra. Har saknat den!

Igår vart vi på stranden med Josefin och Oskar. Annorlunda sätt att fira nationaldag. Men vaddå då, ska man stå på trädgården och sjunga nationalsången eller?

Jag har i alla fall mysig långhelg med älsklingen nu <3 En dag extra, och det känns som en hel underbar evighet. Nu reagerar säkert alla på att det borde vara tvärt om. Man säger att tiden går fort när man har roligt, och hur kan jag uppleva en enda dag som en evighet till, tycker jag att det är så jobbigt att träffa honom? Nej, det är bara så att jag njuter av varje sekund med honom, och tiden varar så mycket längre när man upplever varje ögonblick. Har nästan övertalat honom till att åka ner nästa helg med. ^^ Men nu behöver jag en ny låt! See See Rider, live, från 1976. Usch, året innan han dog. Men musiken är bra! Nu så ska vi se! Något mer? Jag har nog blivit Elvisfrälst på nytt. Han är så underbart fantastiskt otroligt jävligt bäst. Som någon skrev på spanska till en film:
fue, es, y seguira siendo el mejor.
(han var, är, och kommer alltid att vara den bästa)
Så sant!

På måndag ska jag bada med Viktoria är det tänkt!
Hon har lagt av lite med sitt bloggande verkar det som.. hoppas de kommer igång igen :3
Alltid kul att läsa vad personer man känner väl skriver.

Slutligen: Grattis på namnsdagen kära älsklingen <3
Jag har redan bjudit dig på godis för det, men grattis ändå <3

Bengt :3

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP