fredag 13 juni 2008

Nyklippt och trött!

Nu är jag hemma i min kära säng igen efter ett dygn hos Josefin. Mysigt var det, och jag skulle mer än gärna göra om det igen. Gulliga djur hade de. En kisse, och massa kaninisar. Söta allihopa.
Maten var också jättegod! Aldrig gillat fetaost innan, men nu gick den ner! Pastasallad var det alltså, jättegott ^^

På kvällen kollade vi på Ace Ventura - Den gallopperande detektiven, och den var riktigt rolig. Alla filmer med Jim Carrey är sjukt roliga.
Och sedan idag så nördade vi oss med sims, och laddade ned massa prytlar.

Irritationsmoment var att när vi väntade på bussen kom vi på att den bara går skoldagar och eftersom vi slutade i onsdags gick inte bussjäkeln. Så vi fick promenera tillbaka hem. Som tur var skulle Josefins pappa till ByggMax, och då kunde vi åka med honom till Kungsbacka.

Men jag hade ju tänkt möta Viktoria i Kungsbacka, fast jag blev försenad med en timma och en kvart, och hon fick sitta där ensam. Så det blev inget av med det, för när jag väl var där så vart hon borta. Tror hon är lite putt på mig för det. Men sånt är livet ibland. Jag gillar inte att vara elak, men ganska många gånger har jag känt mig ganska dissad, och jag visste ju inte att bussen inte skulle gå. Men visst, det känndes hemskt att hon satt där helt ensam på grund av mig.

Min bror tar sig friheter här i livet, ikväll skulle han tydligen ner till sandö och sedan sova över någonstans, och han har bestämt fått för sig att min moppe är hans egendom som han kan nyttja som han vill, fast att den är en EU-moppe, och han är 14 utan moppekort. Mja, så kan man ju också göra..

Robert åker som sagt inte ned i helgen. Saknar honom massa. Speciellt när man fick vara med när Josefin mötte Oskar i kungsbacka. Jag vill också ha någon att mysa med..

Hoppas för hans skull att han är med en massa kompisar i helgen nu, annars kommer jag nog surna till ordentligt igen.

Mitt hår är klippt nu ja! Det blev bra, inte lika slitet, men fortfarande inte för kort. Jag är ganska nöjd tror jag visst. Nu ska det få växa igen, och så ska det bli blont som fasen! Dåligt är att jag inte riktigt kan låta bli att fläta det, får ta fram den blåa tofsen igen så att jag har något annat att pilla med.

Köpte nya solglasögon igår också, de är smått lilatonade, men det syns knappt, så de är snygga ändå. De är ganska lika dem förra faktiskt, så jag är glad.
Fast min fantastiska lagning av klackskon, med kabeltejp, den höll inte särskilt länge alls faktiskt. Men jag ska göra om, och göra bättre. Det ska gå.

Och nu har jag hela långa tråkiga helgen framför mig att göra absolut ingenting på. Alla är upptagna. Men jag ska spendera den med att brodera tror jag. Mitt enorma, påbörjade, Elvisbroderi väntar otåligt på mig där uppe. Tror det är dags att göra lite framsteg på det.

Dessutom måste jag få träffa Josefin snart igen :3

Bengt!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP