onsdag 18 juni 2008

Äntligen hemma!

Åh jag har varit så upptagen idag! Gick upp klockan nio eller något, och vi åkte hemifrån vid 10. Handlade mat till både oss själva och mormor och morfar. Sedan åkte vi ut och lämnade sakerna hos dem, och så fikade vi där. Mormor hade nybakta bullar att bjuda på!

Sedan vart det tillbaka in till kungsbacka, mötte Viktoria på stationen. Vi tog pendeln till Hede, och sedan gick vi till Freeport. Hittade tyvärr inga snygga skor. Ett par halvsnygga dock, i rätt röd. Nåja, köpte inget i alla fall.

Sedan gick vi runt freeport, över gräs och skit (fick fullt med små frön från något i skorna), till ICA Maxi. Där flummade vi runt ett tag. Jag letade efter dendär dubbla mascaran, den som är röd och vit tub, men hittade den inte. Synd. Lite sugen på den nämligen. Hittade inte heller något mera mörkrött läppstift än det jag har nu. Har insett att det är aningen för ljust. Även om färgen är perfekt röd, så är det lite för ljust för mig.
Hittade dessutom ett par ursnygga Sverige-kalsonger som jag prompt tyckte Viktoria skulle ge Thomas när de skulle kolla på matchen ikväll. Men jag kunde inte riktigt övertala henne. Synd, hade vart skitskoj annars!

Sedan for vi tillbaka till Kungsbacka, och gick hem till Viktoria. På msn meddelar Robert att "Mina kompisar, Bea och Cicci, kommer hit imorgon, för dom vill träffa dig". Spenderar sedan följande timme med att förklara att jag har Inget emot att träffa hans kompisar, men jag blev sur för att han inte frågade först. Att han inte alls tänkte på att ta hänsyn till min vilja, även ifall jag hade sagt ja direkt när han frågade. Man ska ändå fråga. Men det förstod de inte där uppe i Värmland. (Ja, det var Roberts bror som dikterade vad han skulle skriva, och ja, jag hade Viktoria till hjälp med så). Det lustiga i allt detta var att mitt upp i allt tjafset, så sitter Viktoria och Joakim helt glatt och vinkar till varandra i cam med jämna mellanrum. Flummigt!

Sedan åt vi pizza! Herre jistanes, vi tog bara varsin barnpizza, men ändå blir man så jävla proppmätt! Viktoria blev mätt efter halva! Herregud, hon som aldrig brukar bli mätt! Jag blev väl mätt nånstans när jag hade en femtedel kvar eller något.

Har packat min väska nu, fast jag kommer få rycka upp hälften igen när jag ska göra mig i ordning för kvällen idag. Men har liksom i alla fall prov-packat den nu. Ville se om jag kunde få plats med ett par skor i väskan. Så nu har jag skippat handduken, får låna en där om vi ska bada, och så skippade jag hårsprejen och några få andra skönhetsattiraljer. Och nu får dem faktiskt plats! Woho, jag kan ha ett alternativt par skor med mig!

Men nu ska jag bannemej spela sims! Henrik flyttade på sig bara för min skull <3

Bengt har valt ut dagens låt i all hast, den är följande:
Joan Osbourne - What if God was one of us
finns att lyssna på här:
http://youtube.com/watch?v=B4CRkpBGQzU&feature=related


Bengt!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP