söndag 15 juni 2008

Grrr

Dåligt avslut på veckan, halka ner ett 50tal placeringar på topplistan. Men strunt samma. Jag skriver inte för att folk ska läsa, tycker bara det är kul om de läser.

Idag gick "Planeten" på tvåan. En svensk dokumentär om klimat- och miljöproblemen. Jag kände direkt igen att jag sett den innan, i nian. Den var otroligt seg. Pappa började kolla, för att se vad för intressant svenskarna hade att komma med. Men den var så seg så det var helt hemskt. Stort bu på dem, det är meningen att man ska fånga tittarnas uppmärksamhet. Inte flumma runt. Hur ska man nånsin få till stånd en förändring, när man sumpar sin kanske enda chans. Folk som innan tänkt "äh, men jag skiter väl i miljöproblemen" kanske råkar sitta framför teven och tänker "okej, jag ger dem väl en chans då att visa vad det handlar om". Och så kommer värsta flumm flumm- sega skiten så de tänker "men Tramserier! Sa ju att det bara var struntprat, inget att bry sig om!" och så har man tappat dem. Minns att när vi såg den dokumentären i nian, så hade hela klassen (utom jag) tappat intresset och börjat stöka efter fem minuter. Stort stort bu på dem som gjort filmen så dåligt. Usch, nu blir jag lite upprörd här.

Jag har spelat sims idag, från klockan 5 tills nu. Över 6 timmar alltså. Jag har skitont i huvudet, men så länge jag sitter still är det inte så farligt. Hela den tiden gick förövrigt åt till att bara få en person att växa upp och nå sin ambition i livet. Snacka om att de vet hur de ska få folk att spela spelen. Vill man kunna avsluta sims inom någorlunda rimlig tid, utan att känna behov av att gå tillbaka snart, så måste man ge sig in i spelet helt utan mål för sitt spelande alls. Och eftersom ingen gör det, så blir det problem.

Ojsan, nu försvann strömmen för en sekund.. Snälla internet, försvinn inte! Laptopen går ju på batteri, men jag behöver ju internet för att publicera. Får fatta mig kort.

Dagens glädjeämne: Ska träffa viktoria innan torsdag, för att äta pizza och gå på freeport. Det ser jag fram emot!

På torsdag bär det av upp till värmland för att fira midsommar med älsklingen!

Av rädsla för att strömmen ska gå;

Bengt!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP