lördag 14 juni 2008

God kväll

Jag har fruktansvärt ont i huvudet, mellan ögonbrynen. Hela huvudet kallsvettas genom mina ögon känns det som. Låter knasigt kanske.

Jag for faktiskt in till Kungsbacka idag! Och därifrån for jag vidare med Johanna ut till Gottskär. Där handlade vi glass och åt upp. Sedan for vi tillbaka till Kungsbacka, och handlade godis på ica. Sedan for vi hem igen.
Det var trevligt. Men jag tror hon måste ha uppfattat mig som väldigt knasig. Jag skrattade större delen av tiden, och mitt skratt är inte direkt vackert eller normalt. Mitt skratt är roligt. Det är jag glad för. Fult, men roligt. Så att folk börjar skratta för att mitt skratt är roligt. Då skrattar man inte ensam längre i alla fall. Men jag måste nog ha verkat lite knasig. Trevligt var det i alla fall ^^

Jag och Robert har rett ut en del saker hit och dit. Så jag är inte lika sur längre. Han ska tänka på att säga ifrån med en gång, och stå för sin åsikt sedan. Det förenklar saker. Förvecklingarna blir färre om man är helt ärlig och uppriktig från början. Så nu är vi på god fot igen.
Men han är hos sin farmor. Plockade ogräs tidigare, och nu är han hos sin farmor. Eller nej, han var hos sin farmor, nu är han hos Christian. Bra att han passar på att träffa alla kompisarna.

Kollade en snutt på Sverige-Spanien-matchen, mamma hade den kanalen på av någon anledning när jag var där och hämtade moppen. Förstår inte grejjen med fotboll. Förstår verkligen inte. Men det låg lika så länge jag kollade i alla fall. Frusterade sms från Viktoria 20 minuter senare talade dock om att Spanien vann med 2-1. Så nu måste sverige spela mot Holland.
(visst låter det som att jag kan mycket för att vara en såndär person som inte ens går i närheten av en fotboll om jag slipper? XD )

Jag har en liten polkagris i munnen. Lalala, Robert jag vet vad du tänker när du läser det *räcka ut tungan*. Mest synd för dig själv att du inte är här :)
Oj förlåt, lite censur på det där kanske ^^

Jag har fortfarande inte broderat! Får göra det snart. Men nu har jag ont i huvudet. Nåja, det är en dag imorgon med. Under dessa tre dagarna som vi haft lov har jag hunnit med fler saker än jag gjorde på säkert en halv månad de föregående sommarloven. Så jag ska se positivt på saker och ting.

Men jag tror bestämt att Josefin smittat mig med sin förkylning. Är förbaskat sträv och torr i halsen. Nåja, det går nog över. Jag står ut, bara halsontet försvinner.

Bengt

1 kommentarer:

Anonym,  23 juni 2008 kl. 20:13  

Tyckte faktiskt inte alls du var knasig, hade bara kul :D Orka tycka folk är knasiga XD När blir nästa gång då? ;) Herregud vad mycket smileysar det blev i den här kommentaren :S Hoppas du har överseende med detta :)

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP