torsdag 19 juni 2008

Idag ska jag minsann iväg till älsklingen <3
Så nu kommer jag väl antagligen inte skriva förrns på söndag kväll/måndag morgon igen. Hmm, men vem läser bloggar under midsommarhelgen ändå liksom? Alla har sitt att göra, så jag är säker på att ingen kommer sakna mig ^^

Men greeeel! De har ändrat textsnittet för när man skriver bloggen! Hoppas inte det syns sedan när jag publicerar!(oj, hahahaha! Jag upptäckte just att jag var inne i "redigera HTML"-läget. Hahaha, nu ser det helt normalt ut igen!)

Nå så, idag tog jag bort mitt rosa nagellack. Stod inte ut med tanken på att ha rosa nagellack till min svartvita stil när jag träffar Roberts kompisar idag. Så nu fick det bli knallrött! Precis som på den gamla goda tiden!Tånaglarna fick sitt också, för en gångs skull! Men mitt eget röda nagellack, som jag fått av Henrik i present hade i princip torkat ihop. Men jag gav mig inte, alla 20 naglar målades en gång med det klumpiga jäkla nagellacket. Tills jag insåg att det blir svinfult varesig jag vill det eller inte. Så då letade jag upp det andra knallröda nagellacket vi har här hemma. Det har en kul historia bakom sig faktiskt;
Pappa har ju alltid jobbat med elektronik, och för länge sedan behövde han någonting att märka sina kablar med. Då hittade han ett knallrött nagellack i någon tidning från usa, och beställde hem ett antal små flaskor. När de väl är hemma upptäcker mamma dem, och snor en utav dem. Detta nagellack är detsamma som det jag målade mina naglar med idag, och det är verkligen jätterött. Så snyggt! Och det var dessutom fortfarande så flytande att jag fick det att täcka över knaggligheterna från nagellacket under. Snyggt är det nu!

Men jag är så otålig så jag orkar inte alltid vänta på att det ska torka. Eller snarare, jag får alltid för mig att det ha torkat fortare än det har. Så när jag skulle plocka upp topsar för att ta bort nagellacket som hamnat utanför (jodå, det hamnar alltid utanför när jag målar mina naglar!), så kör jag ner fingrarna där. Får dock inte tag på någon tops, utan drar upp fingret igen, bara för att se att två stycken hänger med, fastsittandes i nagellacket. Så nu är det inte så vackert på vänster pekfinger längre. Suck. Men det är charmigt! (säger vi .. )

Alla i detta huset är så tråkiga! Vi gick upp alla tre vid åtta-halv nio, för att Henrik skulle iväg till konfirmationsläsningen strax innan nio. Men han fick för sig att han var för sjuk för att gå, och nu ligger alla utom jag och sover igen! åh, de är så tråkiga! Bara jag som är vaken här ju..

Men nu måste jag packa klart, och äta upp det sista av min sambal oelek-kyckling.
Ha en trevlig midsommar, gott folk! Så ses vi igen i början av nästa vecka!

Bengt levererar även idag dagens låt:
Silverstein - My heroine
Lyssna på den!
http://youtube.com/watch?v=n6NgUWiU89M

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP