torsdag 12 juni 2008

God morgon!

Vaknade vid 7 idag, precis den tiden jag brukar gå upp för att precis inte missa bussen och komma för sent till skolan. Men jag har ju ingen skola mer! Inte på ett tag i alla fall. Undras hur lång tid det kommer ta denna gången innan effekten avtar och jag kan sova länge om morgnarna.

Men wihoo! i alla fall, igår klockan 22:32:33 godkändes min blogg! Jag föll in på en hedrande 8000-någonting plats. Hahaha, men med tanke på att den som ligger sist ligger på typ 11000 plats eller något så är det väl trevligt.

Lägg speciellt märke till att tiden som bloggen godkändes består av ett mönster, som blir likadant om man vänder det baklänges.
Dvs såhär:
2 2 3 2 3 3
och
3 3 2 3 2 2

Mönstret blir detsamma, men det är ju inte exakt lika, för 2or och 3or är inte samma sak. Ganska uppenbart.


Men jag ska ju inte sitta här och skriva nu! Det är meningen att jag ska packa mina saker. Ska ju till Josefin idag! Bussen går här hemifrån vid 12:55, vilket innebär att jag måste gå vid senast 12:43.
Än så länge har jag pyjamas och är nyduschad. Ska ju klippa mig idag också. Hoppas inte de tar för mycket. Men det löser sig nog. Håret är ju i princip sönderflätat. Men sedan kommer det inte bli det igen! Nej, för jag har slutat fläta det nu! Jag är så duktig!

Men för att planera lite. Jag måste sminka mig, det tar 15 minuter. Äta frukost, på sin höjd 15 minuter. Packa, låt oss säga en halvtimma, 30 minuter alltså.
Jag har 2h och 10 minuter på mig exakt just nu. Det jag behöver göra tar 1h totalt. 1h och 10 minuter över alltså. Vilket innebär att jag inte har bråttom.
Men jag är hungrig som grisen!

Och min sko är ju trasig! Vad ska jag ta för skor nu då? Min ena utav det paret klackskor jag har hela tiden gick ju sönder när jag trampade snett. *Mummel*. Jag tänker inte låta den vara sönder, den kostade typ 250 kr (ja, de kostade typ 500 totalt..). Så nu tänker jag laga den med svart kabeltejp! Min fobi mot tejp får säga vad den vill, jag vill ha dessa skorna!
Ska bara be pappa om hjälp innan jag åker så fixar det sig.

Annars får jag ta mina vita sandaletter med kilklack och lite platå. Dom är också snygga i och för sig.

Men nu ska jag.. Göra något. Äta frukost kanske? Eller börja packa? Något av det!

Bengt!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP