söndag 29 augusti 2010

Ensam hemma

Idag (tekniskt sett igår vid detta laget) har jag lagat massa mat =) (omg ska jag orka ta upp mobilen och lägga in en bild som jag kom på att jag tagit nu? .. svaret finner ni längst ned i inlägget!)

Sedan kom pappa över på besök, för att min bror har avskedsmiddag hemma med sina vänner för att han drar till Sydkorea på måndag. Det var hur som helst trevligt, tycker pappa är söt som ringer (och hälsar på, som nu) med jämna mellanrum och visar att han bryr sig om hur jag har det ^_^

Sedan skulle älsklingen dra iväg med efter en stund, för att träffa några vänner från Värmland som råkade vara på besök här nere i Göteborg. Jag orkar liksom inte hänga med ut på sånt på helgen känner jag, när jag partajar nästan varje vardag på Chalmers..

Så sånt är läget nu i alla fall! Här sitter jag alltså, helt ensam och till och med chipsen har blivit tråkiga vid detta laget. Funderar på att gå och lägga mig.. det är nog det vettigaste jag kan göra.

Och jag orkade!

Mums! Tonfiskpastasås (långt ord?), gudomligt gott! Och nu har jag lagat typ en hel glasslåda fylld, så jag lär ha till ett antal portioner matlådor ^^

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP