söndag 3 januari 2010

Min älskling åker ifrån mig.. :(

I detta nu sitter min fina älskling på ett x2000 med destination Köpenhamn. Jag saknar honom redan. Smsar som en idiot, för om en kvart är han inte längre i sverige, och då kan jag inte skriva till honom mer.. Inte sms i alla fall, det kommer bli jättedyrt :(

Nog för att jag är van att inte ses så ofta, vi har ju ändå ett distansförhållande med 22 mil som skiljer oss åt även i vanliga fall. Men vi har ändå kunnat ses minst varannan vecka, eller var tredje när det vart som jobbigast. Och nu på sista tiden har vi till och med setts varje helg..

Jag säger inte att vårat förhållande är friktionsfritt, det är svårt när man inte kan ses oftare än vad vi gör. 2 veckor utan att ses är liksom max, har vi upptäckt. Efter det har vi hunnit glida ifrån varandra, och så blir allt jättejobbigt när vi ses igen, för båda vill vara kvar i inte-isär-fasen, men båda har ändå halkat isär och så hamnar man i ofas och allt blir skit. Vi har nog haft lyx som kunnat ses så ofta dessa sista veckorna..

Så egentligen borde jag väl ha vant mig vid detta, det borde inte vara så jobbigt för mig. Men det är det. För jag vet redan nu att det kommer dröja hela 5 veckor innan vi ses igen, och så länge har vi aldrig någonsin varit ifrån varandra innan. Och vi som inte har haft det så lätt alla gånger, men just nu på slutet när vi setts varje helg och allt börjar bli så himla bra.. då måste han åka iväg. Vi har ju haft det så mysigt tillsammans nu, tramsat och varit barnsliga, och han har fått mig att skratta massor av gånger. Jag trivs så bra när jag är hos honom, och det finns ingen gång jag somnar lättare än när jag har honom tätt intill <3

Men samtidigt är jag glad för hans skull. Det är en jättechans han har fått, att åka iväg till Danmark på mejeriutbildning i 10 hela veckor, med 1 vecka lov i mitten. Han kommer ha stor nytta av den meriten sedan när han söker jobb, så klart jag är glad att han fick möjligheten att åka dit. Men det kommer bli jättejättejättejobbigt att sakna honom så himla mycket. När jag åkte tåget hem från honom i fredags var jag faktiskt nära på att gråta en liten skvätt.. och jag som alltid tyckt att andra är så fåniga när de gör så..

Men jag ska vänta här på dig älskling, och jag ska bli så glad när du äntligen kommer tillbaka hem till mig igen<3

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP