lördag 10 juli 2010

Nya intressanta inlägg i Svininfluensa-debatten

Eh, även om den debatten kanske är utdöd tycker jag fortfarande om att förmedla information som jag nyss fått reda på =)

Kolla på detta inslaget från rapport. År 2007 gör GlaxoSmithKline ett avtal med Sverige kring leverans av pandemivaccin. Varför gör man plötsligt ett avtal om pandemier just 2 år innan det faktiskt kommer dyka upp en pandemi? Det är nästan som om man kunde förutsäga vad som komma skulle..

Lägg till denna lilla video, som visserligen är från youtube, men tagen från riktiga nyheter:

Och ni kan spola fram till 5:15 och börja därifrån. WHO ändrar sin definition av vad en pandemi är, i Maj 2009. Enligt denna länk är ju svininfluensan ett konstaterat faktum (och pandemi) i Juli 2009, alltså bara 2 månader senare. Som forskaren i inslaget säger: med den nya definitionen räknas även vanlig säsongsinfluensa som en pandemi. Enligt den gamla definitionen hade svininfluensan alltså inte ens varit en pandemi. Ingen pandemi = ingen masshysteri. Ingen masshysteri = ingen vaccinering. Ingen vaccinering = ..ja, vad fan är det som de så tvunget ville utsätta oss för egentligen?

Intressanta tankeställare tyckte jag bara. Kom in på ämnet genom en tråd på hamsterpaj. Även om länken i första inlägget är liite överdriven, så visar ju tråden ändå att jag är en del av en mycket liten skara som klarar av att tro att det kan finnas något som den styrande delen av världen undanhåller för oss.. =)

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP