lördag 17 juli 2010

Låt tävlingen börja!

Okej, jag och Robert är nog de två lataste soffpotatisarna som finns att skåda i denna värld. Tillsammans blir vi nog en ännu värre kombination. För det är ju ett känt faktum att alla lägger på sig några "förhållande-kilon".. men tänk då bara vad vi lägger på oss?
Denna situation är ju inte hållbar om vi nu ska lyckas bo under samma tak till hösten. När vi kramas är det våra magar som krockar först - inte okej!

Så nu har vi påbörjat en tävling. Tävlingen är slut i december någon gång. Och den går ut på att komma i form. Alla metoder är tillåtna, och det handlar inte bara om att gå ned i vikt, utan det handlar som sagt om att komma i form. Bygga muskler, skaffa kondition, bli "slankare", förlora överflödskilona - allt räknas. Vi har tagit en massa mått och vikt och försökt bedöma vår kondition, och nu är det bara att sätta fart. Om vi båda lyckas göra något positivt åt oss själva, så ska vi belöna oss med att resa iväg tillsammans. Men det är inte allt; den som lyckas bäst av oss två ska få alla saker under resan betalade av den andre!
Om inte det är nog med motivation för två soffpotatisar så vet jag inte vad som är ;)

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP