fredag 30 juli 2010

Min pappa snällast i hela världen =)

Ville bara tala om det för er, att min pappa är snällast i hela världen ^^,
Vi har haft så mycket krångel för att få en säng till sovrummet i lägenheten - vi tänkte köra ner Roberts säng från Värmland, men det visade sig att det blev ett jävla krångel för att få tag på en kärra (den enda vi kan komma åt är en utan färdbroms som väger mer än halva bilens tjänstevikt = jag får köra i max 40km/h). Så hade pappas sambo hittat en annons där 2 sängar skänktes bort, perfekt tänkte vi. Men vi fick aldrig tag på personen som satt ut annonsen - antagligen är de redan hämtade. Så ringde jag pappa och mamma idag och försökte reda ut om mina sängar som jag har hos dem är lika så jag kan ta båda dem och göra en dubbelsäng, men icke. "Maken" till min säng hos mamma är min brors säng, och "maken" till min säng hos pappa är hystad på tippen antagligen. Pappa har till och med erbjudit att jag kan få låna hans bil och släp och köra upp och hämta Roberts säng. Men allt detta krångel för att få en jävla säng att sova i..
Så ringde pappa en gång till, och så sa han att nu struntar vi i allt krångel - jag och Robert får en dubbelsäng av honom och hans sambo i för tidig julklapp! ^_^ Vi får inte välja nåt hur dyrt som helst, och det blir utan sängstomme, men det är guld värt för någon som ska flytta ut och inte har råd att lägga onödiga pengar på i princip någonting alls!
tack så otroligt, otroligt mycket, pappa!

Jag har nästan lite dåligt samvete, för alltid när man behöver ordna något som känns omöjligt så är det pappa som finns där och kommer med lösningen. Jag fick lägenheten av honom, det var han som körde mig upp för att träffa Robert första gången, han lånar ut sin bil när ingen annan vill/kan, och.. han bara finns där alltid. Jag har lovat mig själv nu, att om det någonsin finns någonting han ber mig att göra, så ska jag göra det, oavsett vad som krävs. För han förtjänar så mycket mer tillbaka för allt han gör för folk än han får..
Så att, bara så ni vet nu, så har jag världens snällaste och bästaste pappa =)

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP