söndag 11 juli 2010

Lökar!

Mamma hittade en lök i kylskåpet här om dagen som hade börjat växa. Så jag tog med mig den ut i trädgården och planterade den!
Den ser ut att trivas i alla fall, för den var blekgul när jag satte ned den, men nu är där grön växtlighet! Tänk vad kul om det kan bli några små egna lökar att ta upp och äta sedan ^_^




Katten var också med och tittade på lite från avstånd när jag planterade ^_^

7 kommentarer:

GabbZ 11 juli 2010 kl. 23:03  

Så vitt jag vet så känner inte du mig så dina slutsatser om hur jag är som person kan du bara lägga ner på en gång =)

Alla jag känner vet vad jag har för åsikter och jag står för dom. Vad jag skriver och inte skriver i bloggen är en annan sak.

Du vet väl att man inte MÅSTE skriva allt i sin blogg?

Jag tycker att folk som äter halal och folk som utför det borde avrättas på samma sätt. Vart sa jag INTE vad jag tycker i den meningen? ^^

Man måste inte vara blond för att bo i Sverige och det har jag aldrig påstått. Jag vet inte vad du har pratat med för bjöjnazister men jag är inte en av dom. Jag står för att muslimer har ett konstigt beteende och det kan du fråga vem som helst. Jag gömmer mig inte bakom nåt och det lär jag aldrig göra heller.

Man måste inte ha en viss hårfärg eller dialekt osv för att vara svensk men man kan väl för fan bete sig som om man VILL att folk ska tycka om en iaf? Muslimer har gjort ett jävligt dåligt intryck på mig och det är enbart deras egna fel.

Nåt mer du vill vräka ur dig men som du egentligen inte har en aning om? haha!

Du kan ju inte tycka mycket om djur så som du skriver.
Jag tycker synd om djuren och om jag är vegetarian eller inte har du ingen aning om.
Du har heller ingen aning om vad jag är för person utanför bloggen eller nånting så allt du skrev skrev du bara i onödan ^^

GabbZ 11 juli 2010 kl. 23:06  

En annan sak; Man ska inte behöva säga "ursäkta kan du ställa dig sist i kön". Fattar man inte det själv så är man inte riktigt klok ^^

Du vet ju inte heller om jag va där när det hände? Du vet ju ingenting så varför ens skriva en massa skit? ;D

Du vet inte hur gammal jag är, du vet inte vart jag bor, du vet inte vart jag är uppväxt eller hur jag egentligen tycker om invandrare. Du vet absolut ingenting och du lär inte få veta det heller för du bara antar hur allt är hela tiden och vill inte riktigt veta sanning.

Fine ;)

GabbZ 11 juli 2010 kl. 23:08  

Jag skulle aldrig i h*lvetet försvara det Hitler gjorde. Men jag antar att du tror att jag är nazist också ^^ Som sagt. Du vet inget och vill inget veta. Då blir det så =)

Bara så du vet så drar sig dom flesta rasister sig bort från SD för att rösta på ND. Där har vi det riktiga rasist partiet. Men det visste väl redan du? xD

Hanna 12 juli 2010 kl. 11:25  

Du vet, jag tänker inte ta dig på allvar förrän efter du godkänt mina kommentarer ;)

Att inte acceptera dem, så att ingen kan se vad jag skrivit, och sedan bombadera mig med kommentarer som får det att framstå som om jag bara skrev en massa skit och fördomar (vilket både du och jag, men ingen annan, vet just nu), det är inget vidare moget sätt att bete sig ^^
Jag kan tåla att andra har annorlunda åsikter, därför syns dina kommentarer här (som för övrigt är 3 stycken till samma inlägg, tänkte du inte igenom vad du skulle skriva innan du skrev det?). Du kan tydligen inte tåla det, för jag ser inte att en enda av mina kommentarer är godkänd =)

GabbZ 12 juli 2010 kl. 21:50  

Jag är typ aldrig inne på bloggen längre och jag tänker inte logga in bara för en sån sak heller xD Jag bryr mig faktiskt inte om du tar mig på allvar eller inte. ...Kunde inte bry mig mindre haha!

Vadå? Tror du seriöst att dom som läser min blogg tänker på att gå in på din och sen gå in på DINA kommentarer? Man får ju för fan leta för att ens hitta svar. Jag visste inte ens att du svarat förrän nu :S

Du hade inget svar på det jag skrev. Därför skriver du bara om kommentarerna nu. Dig lär jag aldrig ta på allvar hur många kommentarer du än godkänner. Vem bryr sig... Not me ;)

Hanna 13 juli 2010 kl. 12:23  

Bara det faktum att du ens kom tillbaka hit mindre än ett dygn efter att du skrivit dina första kommentarer gör att jag inte riktigt kan tro dig när du säger att du "inte bryr dig" ;)

Och vet du vad? Jag har liksom redan sagt vad jag tycker, men du bemötte bara en liten del av det, och 90% av det du skrev bestod av "du känner inte mig, du vet inte vem jag är, du vet ingenting om mig".. vad ska jag bemöta det med tänkte du?

GabbZ 16 juli 2010 kl. 15:07  

haha du är 19? ;D Vad vet du egentligen? Antagligen INGENTING ;D

Vill du nåt mer så kan du ju skriva det i sanden eller nåt... det är väl sånt ni gör =)

Eller så kan du skriva det på MIN blogg så jag slipper gå in på din mer ^^

Tänker inte slösa mer tid på en låtsas-moderat xD

Bye =)

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP