torsdag 6 maj 2010

Egen lägenhet!

Ja, nu vågar jag säga det! Även om det fortfarande nästan är för bra för att vara sant. Ord kan inte beskriva det leende som satt på mina läppar när jag gick in i klassrummet igen efter att ha pratat med pappa. Det gick inte att bli av med, mungiporna hade fastnat. Jag har min egen lägenhet! Vi skriver under på måndag, och tillträdet är i början av Juni. Helt underbart är det!

Jag är fortfarande en person med båda fötterna på jorden - jag inser att det inte blir lätt, ekonomin blir inte den bästa, jag får mycket mer ansvar, och det är mycket mer att göra när man har ett alldeles eget ställe att bo på. Men jösses vad skoj det ska bli! Jag tror faktiskt att jag är mogen för uppgiften :)

Och vad har jag egentligen att välja på? Bo hemma i några år till medan jag pluggar på Chalmers? Känns inte lika lockande av någon anledning.. Självklart är jag skitskraj, men det ska man vara. För jag längtar på samma gång efter att få inreda mitt eget ställe, själv välja färgen på väggarna och utseendet på soffan, och bara få ha Mitt eget ställe =)

Så nu vet ni: det är vad allt hemlighetsmakeri har handlat om^^

1 kommentarer:

Jennie 6 maj 2010 kl. 19:40  

Inte konstigt att du känner dig skraj, det gjorde jag också! Det kan kännas lite jobbigt den första tiden men man vänjer sig snabbare än man tror :)

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP