måndag 17 maj 2010

Beröm från ett proffs + hårvårdstips ^^

Roberts faster (alltså en tvättäkta frisör ^^) sa idag att jag klippt hans nacke snyggt :D
Jag ser det som allra högsta graden av beröm jag någonsin kunde få för mina egenhändigt införskaffade skillz med saxen ^_^

Utöver det tänkte jag också ge er två små tips om bra saker för håret. Åtminstone en av dem behöver inte kosta skjortan.
Det är så att jag har totalslitet hår; jag blonderar det, använder silverschampo och dessutom flätar jag det i tid och otid dygnet runt (likvärdigt med att tvinna håret tills det blir trassligt, och sedan dra i det hårdhänt för att få upp det igen). Om det finns något hår, i hela världen, som behöver all hjälp det kan få - så är det mitt.

Varje gång jag duschar använder jag ett vanligt schampo första sköljningen, och ett silverschampo andra. Sedan på med en rejäl mängd inpackning som får sitta i under tiden jag tvättar ansiktet. Sedan sköljer jag ur den, och på med balsam. Känns det inte tillräckligt bra så är det på med ännu ett balsam. Väl ute ur duschen sprayar jag det sedan med spraybalsam som inte ska sköljas ur.
Med hjälp av allt det håller sig mitt hår någorlunda (fortfarande sjukt slitet i topparna).

Nu till mina två tips dock!

Wella System Professional - Hydro Milk spraybalsam. Vet inte om detta är aningens högre pris än vad jag vanligtvis handlar (totalbudgetalternativ), men det är otroligt bra och effektivt. Spraya lite i håret, vänta någon minut, och sedan har man inte en enda tova att reda ur när man borstar ur det! Förhindrar en himla massa slitage =)


Nivea Diamond Gloss schampo. Detta är åtminstone inte alls dyrt (jag såg det på willys häromsistens..), men jag har testat det en gång uppe hos Robert! Själv har jag nämligen Niveas intense repair istället, som jag tycker varken gör bu eller bä för mitt hår. Men med detta! Ack så slätt, ack så glansigt, ack så fint hår jag fick! Helt otroligt ^^


Det var allt! (och minns ni att jag skrev att ca en timma till är "snart" för mig.. well, det stämde ju ganska bra; ska gå och lägga mig nu!)

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP