söndag 9 maj 2010

"Dom får skylla sig själva när dom dör!"

Edwin ville spela bilspel på datorn. Eller motor cross. "jag vill ha ett sånt spel där dom kör och så kraschar dom!!" . Jaha. Jag tog fram racing-spelen på hamsterpaj och hoppades att något skulle vara dugligt i hans värld. Detta ledde till att byta spel två gånger i minuten för att han tyckte dom var tråkiga (antingen kunde han inte styra i vanliga racingspel, gas+sväng samtidigt var lite för svårt, eller så fick man inte se när fordonen kraschade och "brann upp" och då var det inte roligt av den anledningen).
Så hittade vi ett spel som istället gick ut på att man skulle köra ihjäl folk, och man styrde bilen med muspekaren. Det kändes inte helt rätt att klicka där, men ju mer man säger att det är tråkigt, desto mer vill de testa det bara av den orsaken. Tack och lov var det väldigt tecknat.Jag lugnade mig själv med att jag tittade ju på Tom&Jerry när jag var liten, och jag blev inte skadad för det.. men så kommer repliken "HAHA! Dom får skylla sig själva när dom dör!", och jag kände mig genast lite sämre till mods. Jag svarade "men det är ju du som kör på dom..". "ja, men dom får skylla sig själva ändå!". Jag mumlade nåt om att man bara borde gå över vägen på övergångsställen, och hoppades att han skulle tröttna även på det spelet snart.

När vi satt vid middagsbordet bestämde han sig för att berätta lite om vad vi spelat på datorn. Tack och lov berättade han om snöplogen, och alla monster-truckar som vält och brunnit upp. Då var det i alla fall det som fastnade i hans minne, tänkte jag, och drog en lättnadens suck.

Sen var det dags att sitta vid datorn igen, tyckte han, innan han skulle åka. Han googlade sitt eget namn, och bland bildresultaten hittade vi massa människor som hette Edwin. Sen ville han googla motor cross. Men det var tråkigt när han ville "spela" dom, men det bara var bilder. Då gick vi in på youtube istället och han ville se "fyrhjuling kresch" (som han uttalar det). Jag lyckades hitta några klipp på folk på motorcyklar som kör vält. Han noterade att dom inte hade hjälm. Så han kom med det lilla önskemålet "jag vill se sånna som kör fyrhjuling på en bana och som har hjälm som kraschar!!". Lite svårt att söka på, även på youtube. Sigh. Men jag lyckades hitta någon med fyrhjuling som körde vält i en lerpöl, och lyckligtvis hade han hjälm på sig. Det klippet tittade vi på om och om igen, tills det var dags att åka.

3 kommentarer:

Disdrac,  9 maj 2010 kl. 22:37  

Gladis, Gladis, Gladis... Du har då fortfarande mycket att lära uppenbarligen. ;) Vi killar fungerar lite annorlunda på punkten kring våldsamma spel. Spel som går ut på att köra ihjäl folk och dylikt är en ytters viktig komponent i killars hjärnor så utsätt honom för något riktigt brutalt klipp sånt mår han bara bra av. xD

och nej jag är inte PK(som i puppykicker alltså).

Hanna 11 maj 2010 kl. 00:52  

hahahah xD .. jag vet inte om jag vågar lita på dig riktigt ;) Jag vill inte att han ska gå ut och bli serie-bil-mördare sedan på grund av mig :o

..Visade sig förresten att han som jag köpte lägenheten av ser ut lite som dig :O det var lite läskigt x)

Disdrac,  11 maj 2010 kl. 01:45  

damn du genomskådade min förklädnad. ;) Jag mördade riktiga ägaren och typ tog hans plats eller något sånt.

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP