måndag 8 mars 2010

Så börjar en bra novell ;)

Eftersom jag nu både lämnat in den och fått betyg på den, så tänkte jag att ni skulle få avnjuta den fantastiska inledningen på min novell "Den värsta dagen" (och nej, jag är inte så dum att jag lägger ut hela så ni bara kan gå och sno den :o ^^)

Enjoy:


Hon förstår fortfarande inte vad det var som hände. I flera timmar har hon gått igenom det hela om och om igen i tankarna. I alla de timmar hon suttit här, inlåst. Hon låter blicken vandra runt rummet ytterligare en gång. Det är ett vackert rum, smakfullt inrett i mörkt trä och mossgrönt. Hon gillar det inte. Hon stryker bort en hårslinga som klibbat fast på hennes blöta kind, och kliver ur den stora dubbelsängen. Det var ju inte såhär det skulle bli. Hon går fram till fönstret och blickar ut. Där hade hon stått, vid kiosken på parkeringen, och väntat på Alex, söta Alex, som tyckte så mycket om henne. Det var första gången de skulle träffas på riktigt idag. Hon hade gjort sig fin, och var jättenervös över vad han skulle tycka. Ivrigt spanade hon runt, försökte upptäcka honom på långt avstånd. Så plötsligt blev allt mörkt, och hon blev ivägburen och nedslängd i en bagagelucka. Nästa sak hon såg var detta rummet.
Utanför fönstret kan hon se en massa fina villor, långsträckta ängar, och en del hästhagar. Hon funderar över om Alex blivit besviken när han kom till kiosken och hon inte var där.

1 kommentarer:

S-s-s-stalker nr2,  9 mars 2010 kl. 00:08  

vad hände sen, vad hände sen?
blir ju nyfiken nu juh. xD

synd att det var skolgrejs det där för annars skulle det kunna vara en trevlig början på en annan slags noveller. :P

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP