fredag 6 februari 2009

Jag ser bra ut

.. Irl och i rätt ljus så gör jag faktiskt det. Faktiskt.
Men nu är jag arg. Arg för att alla bilder på mig inte speglar verkligheten. Det jag ser på alla jävla foton och det jag ser i spegeln ser inte ens ut som samma jävla person!
Kanske är det jag som har en förvriden bild av mig själv. Men det jag ser i spegeln ser bra ut. Det jag ser i spegeln har ingen tjockisskugga under hakan, inte ringar under ögonen 100% av tiden (som sagt, rätt ljus mina vänner..), har inte sådär otroligt stor näsa eller så döda ögon. Det jag ser i spegeln är en livlig glad och lekfull person. Bah.
Så nu är jag arg. Jag vill bli bra på bild. Vore jag lika snygg på bild som i verkligheten så vore jag modell för länge sedan.
Ha-ha, okej, inte riktigt. Men bah!
Ser jag fel i spegeln, eller ser kameran fel när den riktas mot mig..?

Jag tror att jag är hungrig. Fast det var längesedan jag visste riktigt vad hungrig är. Brukar vara mätt dygnet runt. Men nu värker det liksom lite i halsen/magen, jag känner mig illamående fast utan spykänslor, och magen kurrar. Så antagligen är jag väl hungrig.

För övrigt har jag haft så ont i huvudet idag att jag har hållt på att tuppa av ett antal gånger. För det kommer i vågor, häftiga framryckningar och sedan drar det sig lika snabbt tillbaka. Vet inte hur många gånger mitt huvud höll på att flyga i bordet på matteprovet. Jag borde sova..

1 kommentarer:

Anonym,  6 februari 2009 kl. 23:31  

Du ser dig i spegeln, men det du ser är inte vad anda ser.. Du kan bara se dig själv från ett visst antal vinklar, medans andra kan se dig ifrån alla sorts vinklar. Så som du ser ut på kort, normala kort nu alltså. Det är så du faktiskt ser ut, tycker själv att det är konstigt att jag inte ser likadan ut på korten som jag gör i spegeln, men som sagt det är bara vinklar det handlar om.
Hoppas du hittar någon logik i det jag skriver. Jag påstår inte att du är ful, bara det att så som du ser ut på vanliga kort, det är så andra människor ser dig.
Ha det bra!

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP