måndag 23 februari 2009

hej :)

Först och främst till vem du nu än var som kommenterade igår om att bilden inte gick att se!
HÄR är en direktlänk till bilden :) Antar dock att alla bilddagboksinnehavare inte hade något vidare problem att se bilden, det hade inte jag i alla fall..

För övrigt. Så fick jag mvg på mitt religionsläxförhör! Big surprise! Läraren är ju som han är som sagt, men jag verkar ha lyckats i alla fall. Många andra mvg-barn fick g, så jag är överlycklig!

Och vad mer? Vaad mer?
Jag är arg! Riktigt riktigt arg på Staffan. Jagg gick till och med till extrafysiken, efter skolan! Efter! för att få hjälp med de sista två talen om vågor. Och vad får man efter en halvtimmas väntande? "Neej, jag har fortfarande inte hunnit kolla på de talen!". Nähe. Tack?! Jag har suttit fast på de två talen i över en vecka nu! Vad sägs om det? Jag skulle så gärna Vilja lära mig något på lektionerna men min lärare kan tyvärr inte hjälpa mig :)
Vad fan är det då. Är det meningen att elever ska kunna lösa tal lätt som en plätt när läraren behöver över en hel helg på sig för samma sak? (ja jag berättade innan i fredags att jag behövde hjälp med just de talen).
Nu tycker jag att detta är diskriminerande, varför ska jag, som jobbar på så bra jag kan, och vill lära mig, hindras, därför att det finns andra elever som inte kommit lika långt som mig?
Det är ju inte precis som att jag är på ett helt annat kapitel, jag är bara några tal framför!
Så nu vill jag slå ett litet slag för elitklasserna, även om de vore lååångt över min nivå, och hurra för att de har förstått att även elever som har lätt för sig behöver hjälp ibland! Bara för att jag kan räkna i förväg och förstår lätt så betyder det inte att jag förstår Allt helt själv..

Usch :)

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP