fredag 27 februari 2009

Jag har inte dött denna gången heller :)

Däremot har jag spenderat min kväll borta från datorn!
Först sov jag middag i några timmar med älsklingen, sedan så åt vi pizza till middag för ingen orkade laga riktig mat här hemma, och sedan kollade vi på Let's Dance. Riktigt roligt! De hade rocktema och dansade jive, hur kul som helst! Jag vill också kunna dansa jive!! ^^
Sedan lyfte ju Magnus Samuelsson upp en av domarna i luften med, nästan så jag måste läsa hans (Tony Irvings xD) blogg för att se om han skrivit något om det! xD

.. sedan plockade vi ur diskmaskinen, och så landade jag slutligen framför datorn.
Imorgon är det namngivningsceremoni för min lilla brorson Oliver, så jag vet inte hur mycket jag kan förväntas skriva då heller, men kul blir det nog!

Fattar bara inte hur jag ska hinna lära mig spanskaglosorna och plugga kemi denna helgen.. men det löser sig nog, det gör det alltid!
(finns förresten en liten risk att det kanske gick någorlunda bra på mitt prov idag förresten.. hade problem med att fatta riktigt vad uppgifterna frågade efter ibland, men jag kunde i alla fall svara på allt.. bättre det än "ja.. Om jag har rätt på Allt jag svarat på, så kan jag få vg.." som man fick höra från vissa klasskamrater! )

1 kommentarer:

Anonym,  5 mars 2009 kl. 18:24  

Hoho, jag är lycklig att jag inte har kemi mer ^^ ^^ ^^ ^^

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP