lördag 21 februari 2009

Hujedamig

Jaha. Vaknade imorse av att småbarnen sprang omkring som tokar. Tänkte "men jävla skit, jag som tänkte sova länge". Kollade på klockan .. runt nio. Försökte somna om. Gick inte. Kollade klockan igen, fortfarande runt nio. Upprepade detta säkert 7 gånger. Gick till slut upp, förklarade hur duktig jag var som var uppe vid nio. Pappa kontrar med "nio?? Klockan är halv 1!!". Jahaja. Min klocka har stannat, och jag antar att jag somnade om mellan varje av de gångerna jag inte kunde somna.

Fick även en tanke om att jag kanske skulle kunna hålla mig smal i helgen eftersom jag ätit så himla mycket hela veckan och fullkomligt vräkte i mig förra helgen hos Robert. Och min kropp älskar att lägga på sig och gå upp i vikt, och jag älskar mat. Ingen bra kombination när man vill vara smal. Men jag tänkte att nu kanske, när barnen är här och det inte blir så speciell mat, då kanske. Så när jag går upp, vad får jag se om inte att det finns våfflor. Med massor av grädde och jordgubbssylt. Det blev min frukost. Nyttig helg, jo jag tackar jag.

I övrigt har jag faktiskt varit borta från datorn större delen av dygnet, jag har till och med vart ute och åkt pulka och snowracer! (för första gången på uppskattningsvis 8 år).
Och dedär småpluttarna som jag säger är så jobbiga hela tiden, är faktiskt ganska söta. Jag har byggt bondgårdar och gjort långa bilköer med dem, speciell den äldre av dem, vilden Edvin. Men han är gullig, fast att han är ett komplett yrväder, när de skulle bada så sa han "(h)Anna du får sitta.. sitta.. sitta mä... när vi badar.. får du .. sitta me.. för jag tycker.. ja tycker.. tycker du är .. fin" och så ett gulligt flin efter. Hur sött är det inte? ^^
Två pussar på kinden har jag också fått till på köpet!
Jag gillar barn som gillar mig!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP