onsdag 21 januari 2009

Öppet hus och skit..

"Ursäkta att jag är sen, var tvungen att ta en snabbis på dass"..
- Klasskamrat som tydligen hade varit på toa.. xD

Usch idag har det hänt massa kul och förbannat jobbiga saker, så jag ska försöka ta det kort!
Fan vad klämkäck jag låter, fy >_<

Först var det skoldag och på 4 lektioner lyckas vi få 2 läxor. Jag borde vara glad och nöjd, men nehej då. Börjar bli rädd för provet imorgon, att hon bara ska skriva helt fläng frågor som man inte fattar ett piss av fast att man kan alla sidor i boken utantill..

Så, och så var det öppet hus på skolan idag. Jag och Josefin och ovan nämnda klasskamrat var där för att prata. Men vi verkade mest skrämma bort folk. Två männskor vågade prata med oss på hela kvällen. Vart vi än gick blev det folktomt. Nåja. Nu vill vi vara med på öppet hus till hösten också! Brukar vara mycket mer folk då!

När jag var där och väntade på att folk skulle våga prata med mig så såg jag pappas f.d. kompanjon som han startade sitt megabolag med! Hih, kul att jag fortfarande känner igen honom, men han kände såklart inte igen mig. Sist han såg mig måste ha vart när jag var typ.. 7?

Sedan gick jag för att ta bussen kvart i 7. Men den kom inte. Jävla helvetes förbannade jävla skitvästtrafik. Sedan kom en buss kvart över, och så sa chauffören att det vart nån olycka i onsala eller nån annan jävla stans. "bussarna har stått still i nästan en timma". NÄMEN VILKEN FANTASTISK INFORMATION! Lustigt att man inte kan ropa ut den i högtalarna på stationen då. Och ännu lustigare att de inte lyckas få iväg nya bussar som kan ta över turerna på över en timma! Jävlar vad bra effektivtet!
Dessutom fick jag betala med ett jävla 100-kort, för skolkortet slutar gälla klockan 7. Jävla skit. Ska kanske skriva och klaga. Om jag orkar.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP