tisdag 27 april 2010

Ursäktar min tystnad

Disdrac, du är ganska gullig^^ det vet du om va? =)

I övrigt är jag mitt uppe i såntdär grejs som alltid är sådär osäkert ända fram till slutet, och därför tänker jag nu säga att jag tänker inte säga vad det är, och det tänker jag fortsätta med fram tills det gått bra alltihop. Om det går bra. Gör det inte det får ni leva i ovisshet allihop. Jag hoppas iaf =)

2 kommentarer:

Disdrac,  28 april 2010 kl. 02:23  

Gullig? !@%¤$@(valfri svordom... eller föresten en hel rad svordomar)
Specificera gärna vad det är du omnämner som gulligt? Är det den där irriterande vänligheten och generositeten som envisas med att kika fram emellanåt eller är det för att jag omnämner mig själv som en inskränkt extremist?

om det är det första du menar så kan jag inte rå för det. :( Jag har tyvärr en sådan irriterande sida av min personlighet som gör mig till en stundtals ganska så generös och vänlig person.

är det andra så är det bara att konstatera att mina åsikter ofta kan halka in på sånt som anses extremt av många och att jag inte ändrar mina åsikter i första taget. (inskränkthet kanske inte var det lämpligaste ordvalet eftersom eftersom jag ständigt jobbar på att omvärdera och omklassificera mina åsikter. åsikterna förblir dock ändå relativt konstanta så jag får bara ökad självkännedom och annan motivering att ha mina åsikter)

Eller var det något gulligt med hur jag alltid ska överanalysera diverse saker du såg?

Du gör nog rätt i att inte säga vad du är mitt uppe i för grejs. Funderingar(eller snackar du kanske om något konkret verklighetsförankrat projekt av något slag?) brukar alltid göra sig bäst i hjärnan när funderingar slinker ut i skriftligt format blir det alltid fel ändå. mitt tips är (som vanligt) läs mycket kring ämnet och se hur andras färdiga resonemang är. Kör sedan resonemangen i din mentala kraschtestnings anläggning och foga samman till en helhet du är nöjd med.

Hanna 28 april 2010 kl. 21:31  

hihi, ja lite av allt det där ;)
..fast allra mest bara för att du bryr dig =) ^^

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP