onsdag 28 april 2010

Äntligen fick jag säga min sanna åsikt!

Efter att ha suttit och låtsats under hela naturkunskapen i ettan, och aldrig riktigt fått gehör för vart jag egentligen står i frågan, fick jag idag äntligen chansen att uttrycka vad jag tycker, på riktigt:

Kille från greenpeace (står ute i regnet utan paraply, tyckte lite synd om honom) anfaller mig när jag har bråttom till bussen: "Hej, är du intresserad av miljön?"
Jag - tar ett djupt lyckligt andetag - och svarar glatt: "NEJ! :D"
Greenpeacesnubben, något förvånat: ".. okej, ha en bra dag!"

Muhaha! In your face.
Saken är att jag är inte intresserad av miljön på deras sätt, jag är trött på att babbla om temperaturhöjning hit och kofisar dit. Det är en fånig debatt utan veklighetsförankring. Politikernas sätt att få oss människor att känna oss både viktiga och skyldiga som skulle ha hela klimatets växling på vårt eget samvete. Det funkar inte så. Kommer de tillbaka och vill diskutera något riktigt, seriöst miljöproblem - då ska jag gladeligen bli deras första och ivrigaste anhängare..

2 kommentarer:

Disdrac,  28 april 2010 kl. 22:22  

temperaturer höjs, temperaturer sjunker... men vad menar du med verklighetsförankring i deras debatt? skulle dom prata mer om brist på mat och vatten eller vadå för seriösa miljöproblem? skövling av skogen? överbefolkning? för många sossar? mänskligheten?

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP