onsdag 24 december 2008

Skärmen dog

Så länge varade den glädjen. Jag blev helt överlycklig när pappa promenerade in och så satte jag i simkortet i telefonen och så fungerade min älskade mobil! Skärmen flimmrade lite, och det kändes som det fanns lite grus i den, men min älskade mobil fungerade i alla fall!

Så nu tidigt ( nån gång efter 12-slaget) idag så dog skärmen när jag skulle fälla upp den.. attans nedrans grej..
Jag saknar att ha min fina mobil, med mina fina anteckningar, och alla otroligt gulliga sms..

Hoppas att pappa kan göra ett sista livräddningsförsök på den! Den var ju inte Så illa däran.. men det är en del glapp bara.. hoppas.. stackars mobil..

Idag ska vi i alla fall till farmor, och äta massa god mat, och igår (alltså 23e, det är ju praktiskt taget julafton nu dårå, även om jag vill säga "idag" om igår.. XD) så fick jag träffa min brorson för första gången!

Oliver, så söt var han! Hihi, han log en massa mot mig! :D så otroligt sött! Minsta bebisen jag vart i närheten av tror jag, om man inte räknar till ålder, utan just storlek. Liten och söt! Han fick julklapp från mig och Henrik idag eftersom vi inte kommer träffa dem mer nu kring jul precis.. Hih, men hoppas att vi träffar dem snart igen ändå, jag är nog lite förtjust i dedär leendet ^_^

I övrigt ska vi vara hos farmor om 12 timmar minus 16 minuter, så det är nog bäst för mig att sova nu..

Ja! Nu är det gödning som gäller, 4 dagar av ihärdigt ätande (hos min bror "idag", hos farmor idag, hos mamma imorgon, hos pappa i övermorgon), jag borde ha lager så det räcker fram till midsommar efter det!

Men God Jul på er allesamman!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP