måndag 22 september 2008

Åh alla dessa nya kommentarer ^^

För det första, urgulligt av er att läsa min blogg så ofta och lämna alla kommentarer! ^^

Jag fick en ny, såhär ser den ut:
" jag HETER Josefin. Kolla ipadresserna och du kommer inse ett och annat om dina fördommar, om du nu vet hur man gör.
För övrigt är nog inte din "kompis" den enda med det namnet i Sverige, Värmland, eller ens Karlstad ;d
Och LOL på dig, det är det enda vettiga som passar. Seriöst hur fånig får man bli xD
Vart jag har min värdighet, förmodligen där du tappade din."

Oh men grattis till dig, vad TREVLIGT att du heter Josefin! Alltså, vad spelar det mig egentligen för roll? Antingen så Är du Bea, eller så är du väldigt nära kompis med Bea. Alltså same shit, different names, för jag kan då inte tänka mig att någon över hennes nivå skulle stå ut med att umgås med henne. Ni är av samma skrot och korn, så vad spelar det för roll vad du egentligen heter?

Haha, och vaddå min "kompis" inom citattecken? Tror du inte att jag har vänner eller vad får du för dig? Visst är hon min kompis, och visst heter hon också Josefin, så vart vill du komma med det? Hon är helt klart inte den enda med namnet i Sverige ( rätt uppenbart då du också heter det, så varför ens påpeka det en extra gång?).
För det andra, vaddå sverige-värmland-karlstad? Jag bor då fan inte i varken Värmland eller Karlstad, världen är större än eran lilla håla, du borde upptäcka den stora vida världen nån gång! :)

Du är då riktigt söt du, med alla dina små försök till förolämpningar! Bättre lycka nästa gång, tack för att du läser min blogg! ^^


Och nästan ännu sötare var den andra kommentaren, från en liten klasskamrat of mine, som jag fick:
"Det gör jag med :D (försöker sprida lite positiva kommentarer här XD ) "
Liksom, äntligen någon som kan vara positiv direkt och skippa allt fjanteri!

Bengt tackar för sig

1 kommentarer:

Anonym,  23 september 2008 kl. 18:57  

Jag citerar "Liksom, äntligen någon som kan vara positiv direkt och skippa allt fjanteri!"
Du står för detta fjanteri, blondinbella. haha åå det va så kul en grejj du skrev, jag garvade som fan när jag läste det, jag citerar igen; "Skrattretande, men tack för att du låter mig veta att jag verkligen stör dig :)" *host* ja alltså, om du anser att jag stör mig så fruktansvärt mycket på dig, som skrivit kanske 5-6? kommentarer. LOL
Jag måste bara berätta att du har skrivit över 2000 ord, om/till mig. 2000 ord damen, inte fem kommentarer, utan 2000 ord.
Om jag visar att jag stör mig på dig så himla mycket genom 5 kommentarer, vad är det du känner egentligen som orkar skriva 2000 ord om mig? (ja jag kollade i Word, det betyder inte att du är den enda personen som jag tänker på ,plz)
och , jag citerar igen; "för jag kan då inte tänka mig att någon över hennes nivå skulle stå ut med att umgås med henne. Ni är av samma skrot och korn, så vad spelar det för roll vad du egentligen heter?" Om du tycker så fruktansvärt illa om mig och mina polare, och att dem är sååå låga som umgås med stora stygga ÄRLIGA Bea, så förolämpar du Robert samtidigt, jag tycker inte att Robert är låg, han är ju fan en av mina bästa polare ngnsin, eller ngn annan som vill umgås med mig... Jag ser ner på dig som vågar förolämpa din pojkvän. Detta inlägg är 273 ord, sammanlagt så är det inte ens i närheten av 2000 ord, (2015 för att vara exakt)

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP