torsdag 29 maj 2008

Oj oj hoppsan.

Viktoria är i Stockholm idag.
Så var det konstaterat.

Robert är glömsk idag. Han har inte ännu kommit ihåg att det är våran 10 månaders dag.
Bad Viktoria påminna honom, får väl se om hon gör det.
Så tråkigt att själv behöva påpeka det varenda gång..

Men jag är över lag glad idag.
Fick tillbaka mitt nationella prov i Matte A idag.
maxpoängen var 55, maxantalet vg-poäng var 22, och maxantalet "solar" var fyra stycken.
Såhär såg mitt betyg ut:
55/22 ¤¤¤¤
Därför är jag nöjd!

Blev dock orolig när han började prata om en mvg-uppgift på del I på nationella matte B som vi hade i 4 timmar igår. Han sa att "man var tvungen att bevisa att de var likformiga för att få solen". Jag blev skitorolig för jag hade inte bevisat likformighet någonstans i någon av mina uppgifter.
Sedan kom jag på att jag hade löst den uppgiften på ett helt annat sätt, och kommit fram till rätt svar. Och mitt sätt att lösa det på var inte fel, och det var dessutom tydligt. Får väl se hur han bedömmer mitt sätt att lösa skiten på.
Hoppas på det bästa. Jag måste, Måste verkligen få mvg i matte B. Jag avlider annars.

Aah, i alla fall. Jag har engelska grammatikprov i engelska imorgon. Fem poäng om du gissar rätt på vem som inte börjat plugga!

Gissade du på mig? Varsågod, full pott!

Jag var faktiskt på kungsmässan med Josefin idag! Vi hittade ett par söta klänningar, lika dana fast med svart respektive vit grund. Båda har rosa blommor på. Jättesöta var de, och nu ska vi köpa dem imorgon, jag den svarta, och hon den vita, så att vi matchar varandra på skolavslutningen igen! Precis som i julas! Det blir kul ^^

Och sedan fick jag veta av min pianolärare idag, att detta var sista lektionen för terminen. Han sa dessutom att han faktiskt vikarierar för Johan! Och att Johan kommer tillbaka till hösten! Och att han kommer ta tillbaka många av sina gamla elever, men att några kommer fortsätta spela för min nuvarande lärare då. Men jag hoppas, hoppas verkligen att han tar tillbaka mig! Annars ska jag seriöst byta lärare.. Inte för att han är dålig! Men jag vill spela klassiskt..
Men så det är jag glad för i alla fall, att förmodligen får jag tillbaka min gamla braiga lärare till hösten :3

Men nu vet jag inte vad jag ska skriva mer. Jag har ont i huvudet! Sitter med det lutat mot ramverket till min säng i och för sig. Så det är nog mitt fel.
Hejdå!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP