onsdag 21 maj 2008

Dålig stil.

Tycker jag faktiskt.

När man först säger att det är helt okej, man ser fram emot det, till och med samma morgon är man fortfarande helt med på noterna. För att sedan typ två timmar innan klämma fram med "eller nej, jag måste jobba engelska, det är viktigare just nu".
Happ, tack för den. Det kunde du inte klämt fram med lite tidigare eller?

Om man nu ligger efter med så jävla mycket så kommer det inte över en förbannad natt. Då har man vetat om det länge. Länge. Så då kan man säga med en gång att "nej, jag kan inte, för jag kommer ha så himla mycket att göra då.. " Istället för att säga "jomenvisst, vad roligt! Ja, vi kan gå på kungsmässan, och så kan vi springa efterråt! precis som jag sa att jag ville göra med dig!". Blöh, eller inte exakt så, men alla fattar vafan. Det är väldigt lätt överskådligt detta.

Själv har jag ett delkursprov på måndag om två veckor, och ett till på tisdagen veckan efter. Dessa måste börja pluggas till snarast. Jag har ett grammatikprov i engelska fredag nästa vecka, jag har historiaredovisning torsdag nästa vecka, jag har ett nationellt prov i Matte B (som jag måste sätta mvg på för att få det i slutbetyg) onsdag nästa vecka, en bok om Einsteins teorier som jag verkligen måste sätta mig in i och kunna förklara inom ramen av två veckor..
Och i helgen kommer jag inte kunna plugga, eftersom jag är uppe och firar min älsklings födelsedag <3 style="font-weight: bold;">ändå att jag har tid för mina vänner, för de är lika jävla viktiga.
SÅ VÅGA FAN INTE KOMMA MED DITT TJAFS OM ATT JAG HADE GJORT SAMMA SAK! VERKAR DET SÅ?! VERKAR DET SOM ATT JAG SKULLE HA DISSAT DIG IDAG?
Det gjorde mig förbannad. Jag skulle inte, INTE gjort samma sak, och det är elakt att anta något sådant om mig, när jag gör allt jag kan för att ha tid för alla och pluggar under de dagarna jag inte har något annat för mig.
Och om jag mot förmodan måste säga nej till någon kompis, så säger jag det fan på en gång, så att de inte bokar in det och ställer in sig på det, utan kan göra något annat av den dagen.

Och nu, när jag kommer hem. Vad ser jag inte då. DU av alla, du som hade så jääävla mycket att göra att du inte hade tid för mig, ja just du, du sitter inne på msn! Jaha, tack, tack så jävligt mycket för att msn är så hiiiiiimla mycket viktigare än mig. Jag känner dissen, visst gör jag. Jag är inte värd särskilt mycket.

Och nu säger jag faktiskt inte att ditt skolarbete inte är viktigt. Inte det minsta, klart som fan att du måste göra ditt skolarbete. Men sättet du behandlade mig på är så fel, du skulle sagt det med en gång. Och om det var så viktigt, varför är du då inne på msn?

och för att komma till min poäng som du helt och hållet missade eller bara inte ville förstå förut, här är den i klarspråk:
Du måste ha vetat om väldigt, väldigt, länge att du har halkat efter i flertalet saker. Du vaknade inte imorse och märkte att du låg efter i allt det. Ändå verkar du ha spenderat en stor del av din tid med en viss person ( och missta dig inte nu, jag har absolut inget emot denna personen, inte det minsta ), men just idag, den enda dagen du skall vara med mig, då är allt skolarbete tydligen viktigare. Nu kan man ju fråga sig om man hänger med i orsak och verkan..

Äh, om du inte förstod förra gången förstår du inte nu heller..

Ja, jag är ledsen och sårad, och en aning förbannad också. Inte för att du vill anstränga dig i skolan, det är skitbra, men jag märker hur prioriteringarna går, och hänsynen mot andra människor, och det är den som gör mig så upprörd.



Däremot vill jag utfärda ett Stort tack till min räddande ängel Josefin, som gjorde min dissade shoppingtur på Kungsmässan till något väldigt mycket trevligare :3 <3

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP