lördag 19 april 2008

Men..

*suck*. Förstår du inte? Förstår du inte alls? Eller vill du inte förstå?
Han gör ju fel, helt fel. Jag försöker säga det men du lyssnar ju inte.
Varför gör tillgivenhet så med oss? Varför blir vi blinda för bristerna hos den personen vi tycker allra mest om? Är inte den vi känner allra bäst den som ska vara så perfekt så att det inte finns några brister hos? Istället bagatelliserar vi dem och låtsas att de inte finns.
Du kommer inte lyssna på mig. Någon dag förstår du väl vad jag menar. Eller så förstår du nu, men du vill inte, så du låtsas som att du inte förstår alls.

Jag vill inte vara negativ, och jag vet att jag såg i början precis vad du gillar hos honom. Det ser jag säkert fortfarande, om jag letar riktigt noga. Men utomstående har mycket lättare att se hur verkligheten är. De som är mitt i allt vill inte att någon annan ska tala om för dem hur det egentligen ligger till, de är i sin egen värld.
Alla har nog sin egen värld, och då är det ju klart, att ingen annan kan tala om för en hur ens egen verklighet ser ut.

Men du borde verkligen i alla fall tänka lite på vad jag säger. Jag vill inte vara negativ, och jag tänker definitivt inte ljuga.
Men hur mycket är äkta känslor från hans sida? De finns säkert där, men han verkar ju bara vilja vara med dig när han själv får ut något positivt av det. Han verkar ju till och med prioritera sina föräldrar över dig, när han respekterar tiderna de sätter upp, men inte de som du vill att han ska hålla.
Du älskar honom inte för den han är, utan för den du vill att han ska vara.
Det verkar inte kunna hålla i längden.
Inte för att jag på något sätt önskar något illa åt dig, tvärt om, du förtjänar det bästa av allt som det möjligtvis går att få det bästa av.
Men man kanske ska fundera över om det beror på att man är rädd för hur det kan bli, eller om man håller fast för att man verkligen, innerligen inte klarar av att vara utan personen?


Jag har ingen aning egentligen, jag har inga svar, men jag observerar.. och jag brukar observera ganska bra, men på intet sätt är det jag säger definitivt..

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP